Ofte stilte spørsmål

 Hvordan fungerer eBillett? 

Ved kjøp av billetter på nett får du billetten tilsendt på epost. Hvis du har epost-løsning på din telefon kan du vise den som ebillett fra telefon eller (I)pad.
Hvis du ikke mottar billetten på epost, sjekk søppelpost i innboksen din og sjekk også om du evt har skrivefeil i epostadressen din.
Trenger du hjelp, send en epost til support@ebillett.no eller hjertnes@hjertnes.no

Ved kjøp av kinobilletter kan du eventuelt laste ned appen ebillett på din telefon eller pad og kjøpe billetter til kino ved hjelp av denne. Da viser du også billetten kun elektronisk i inngangen.
Denne appen er ment som et alternativ til vår nettside www.hjertnes.no.

 Hvor kan jeg parkere? 

Du finner gode parkeringsmuligheter både i umiddelbar nærhet av Hjertnes kulturhus, og (med relativt kort gåavstand) ellers i Sandefjord sentrum. Nærmeste parkeringsplass finner du sør for Hjertnes kulturhus inntil Sandefjordsveien like bak/langs Scandic Park Sandefjord. Det er også en stor plass videre lenger sør - nedenfor Scandic Park Sandefjord - mot sjøen. Ta av til venstre i lyskrysset sør for Park og så umiddelbart til høyre på P-plassområdet hvis du kommer nordfra.

Det er også god plass på Tivolitomta, den store plassen rett nord for fergeleiet.  Her kjører du ut av avkjørsel nr 2 i rundkjøringen rundt monumentet, inn i Jernbanealleen og deretter til høyre inn på P-plassområdet før taxistassjonen.

Nærmeste innendørs p-plass finner du i Søebergkvartalet vis-a-vis Christiania Lys i Dronningens gate. På kveldstid etter kl 18,.00 i hverdagen og kl 16.00 på lørdag kan det også parkeres i gatene – såkalt kantstein-parkering.

Parkeringsplassene nærmest Hjertnes er gratis etter kl 18.00 i hverdagen og kl 16.00 på lørdag

 Tilrettelagt for hørselshemmede? 

Teleslynge er installert i Sal 1 – Hjertnes og Sal 2 – Parketten 1.

 Følger vi ledsagerbevisordningen?

Til alle kulturarrangement og kinoforestillinger i Hjertnes kulturhus får de som har ledsagerbevis fribillett til arrangementet når de assisterer bevegelseshemmede og andre som har behov for assistanse av ledsager.

Oppgi dette ved bestilling av billetter, beviset fremlegges ved avhenting. For tiden kan vi dessverre ikke tilby kjøp av billett med ledsager på Internett. Dette må gjøres over disk ved et av våre salgspunkter eller ved å ta kontakt på epost hjertnes@hjertnes.no for reservasjon. 

 Har Hjertnes kulturhus betjent garderobe? 

Ved kulturarrangementer har vi ubetjent garderobe til høyre like innenfor hovedinngangen til foajeen. Garderoben kan låses under forestilling, men Ikke la verdisaker ligge i lommer eller liknende. Hjertnes kulturhus har intet ansvar ved eventuelle tyverier.

 Hvordan vet jeg at mine kjøp er under trygg betaling? 

Generelt
eBillett bruker Netaxept som betalingsleverandør for kredittkort. Netaxept er en av Nordens største leverandører av betalingstjenester.

Håndtering av kortopplysninger
eBillett hverken lagrer eller håndterer dine kortopplysninger. Dette håndteres av Netaxept. For lagret kort blir kortopplysningene dine lagret med høy sikkerhet hos Netaxept som er PCI-DSS sertifisert

3D-secure
Vi benytter oss også av 3D-secure for å sikre betalingene ytterligere. Dette er en standard utviklet av kortselskapene for å autentisere kortholderen. Dette er i praksis løst litt forskjellig avhengig av kortutstederen, men i Norge er dette i hovedsak ved hjelp av BankID. Banker kan i noen tilfeller også benytte seg av for eksempel engangspassord på sms. Dersom du har spørsmål om 3D-secure eller BankID ber vi om at du tar kontakt med din bank.

 Kan jeg kjøpe gavekort hos dere? 

Hos oss kan du kjøpe gavekort både på nett og over disk. På nett får du gavekortet ut som en predefinert print i noen ulike varianter. Når det kjøpes over disk, får du et dekorativt plastkort med et like dekorativt omslag.

Du kan benytte gavekort kjøpt hos Hjertnes kulturhus både til kjøp av billetter og til produkter i Hjertneskiosken. Gavekortet kan benyttes til alle forestillinger Hjertnes selger billetter til uansett om dette foregår på andre arenaer. Hos oss kan du også benytte Sentrumsgavekortet.

Dersom ikke hele beløpet blir brukt vil resten bli stående som disponibel saldo fram til kortet går ut eller blir brukt opp.
Dersom beløpet på gavekortet ikke strekker til å dekke beløpet kan det resterende betales med kredittkort. (Beløpet kan også fylles opp INNENFOR gyldighetsdato. Da vil ny gyldighetsdato gjelde for kortet). 

 Kan jeg få refusjon på kjøpte billetter? 

Vi har i utgangspunktet ingen refusjonsordning for kjøpte billetter. På kino kan vi i noen sammenheng bytte billetter til annen forestilling.

Når det gjelder kulturarrangementer, kan vi kun foreta bytte av dag hvis samme arrangør har flere spilledatoer på samme forestilling. Utover dette refunderes ikke kjøpte billetter med mindre man kan vise til en alvorlig situasjon i sin nære krets.

Hvis billetten er kjøpt på Internett har du to valg hvis du vil endre forestilling:

1. Ta med deg kvittering/billett for det kjøpet som er gjort til et av våre salgspunkter og foreta et fysisk bytte av forestilling der.

2. Ta kontakt med hjertnes@hjertnes.no og beskriv ditt ønske. Vi videresender din henvendelse til Ebillett. Vent på bekreftelse fra Ebillett.no som gir deg en oppskrift på hva du må gjøre - herunder at du må gjøre et nytt kjøp til ønsket forestilling før du får pengene tilbake for ditt opprinnelige kjøp.  Det tar noen dager før du har dette på konto. Husk at det altså MÅ være samme arrangør og samme forestilling på annen dato for at et slikt bytte skal kunne gjøres/godkjennes. 

Hvis du har kjøpt billettene ved et av åre salgspunkter, ber vi deg om å ta med deg billettene tilbake ditt du kjøpte dem for et evt bytte.

 Hvor kan jeg kjøpe billetter manuelt? 

Vi selger billetter i skranke og automat hos Biblioteket på dagtid før kl 15.30 (hverdager) og til 14.30 (helg) eller i Bibliotekets øvrige åpningstid hvis andre tidspunkter skulle inntreffe.

På ettermiddag/kveldstid selger vi billetter i Hjertneskiosken. I foajeen finnes det også en automat.  

 Hvor kan jeg overnatte i Sandefjord? 

Trenger du overnatting i Sandefjord enten i forbindelse med et kulturbesøk eller kurs/konferanse, kan byen by på følgende steder: Scandic Park SandefjordHotell Kong CarlClarion Hotel AtlanticTorp hotel.

 Kan man ha bursdag på kino? 

Kinobursdag feires med mat, drikke, godterier og popcorn - og en spennende filmopplevelse.

Vi kan gi deg menyforslag, filmforslag og andre opplysninger som gjør det enklere for deg å planlegge. Alle bursdagsselskaper er unike og bursdagsfeiring på kino blir et hyggelig minne for både bursdagsbarnet og gjestene. 

Enkelt for foreldrene, en god opplevelse for barna!

Normale tider for barnefilmer mandag til fredag er 16.30/17.00. Lørdag og søndag 14.30/15.00 og 16.30/17.00. Tidspunktene kan variere noe. 

Spørsmål om kinobursdag og bestilling av kinobursdag må gjøres på epost til hjertnes@hjertnes.no

For mer utfyllende informasjon, les mer her.

 Har vi babykino? 

Vi har dessverre ingen Babykino ved Hjertnes kulturhus.

 Hvor finner jeg praktisk informasjon om Hjertnes kulturhus? 

Her finnes litt praktisk informasjon. Skulle du ikke finne det du leter etter, ta kontakt og vi hjelper deg gjerne.

Telefon

Alle henvendelser: 33 41 67 60

Hjertnes kulturhus’ faste åpningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 23.00

Lørdag og søndag: 14.00 - 23.00

Ellers åpent ved arrangementer og kinoforestillinger.

Hjertnes kulturhus billettkontor åpningstider:

Manuelle billettluker er betjent hverdager fra kl. 08.00 - 21.00, lørdager kl. 10.00 - 21.00.

Ellers 1 time før forestillingsstart.

Kjøp og reservasjon av billetter:

Bestillinger på vår nettside: www.hjertnes.no

 Hva gjør jeg dersom jeg ikke får billetten/billettene på mail? 

Hvis du ikke mottar billetten på epost, sjekk søppelpost i innboksen din og sjekk også om du evt har skrivefeil i epostadressen din. 
Trenger du hjelp, send en epost til support@ebillett.no eller hjertnes@hjertnes.no

 Hva er beskyttelsesloven? 

Loven medfører plikt om alders-kontroll ved visning av film og det kan dermed ikkelenger utøves skjønn i like stor grad som tidligere!

Viktig!

Det er den som kjøper billetten som selv er ansvarlig for å følge gjeldende alders-bestemmelser.

Kjøpte billetter til barn og unge som ikke er innenfor aldersbestemmelsen, refunderes dessverre ikke.

Beskyttelsesloven kan du lese om på www.medietilsynet.no (link: http://www.medietilsynet.no/om/aktuelt-2015/160612_ny-beskyttelseslov/)

 Hvilke aldersgrenser gjelder på kino? 

Barn med samme alder som aldersgrensen eller høyere har lov til å se filmen på kino alene.

Som voksen har du mulighet til å ta med barn som er yngre enn aldersgrensen som er satt på kinofilmen.
Du må da minst være fylt 18 år og fått foresattes tillatelse til å ta med barnet på kino. Dette kalles ledsagerregelen.

  • Alle barn kan gå på film med en 6-årsgrense når de er sammen med foresatte eller med en voksen ledsager som har fått tillatelse fra foresatte
  • For aldersgrensene 9, 12 og 15 kan du ta med barn som er inntil tre år yngre
  • 18-årsgrensen er absolutt. Det vil si at alle må være 18 år for å kunne se filmen

Ta hensyn
Husk at barn og unge er ulike. Derfor skal du ta hensyn til barnets modenhet og tålegrense når du velger å ta med deg noen på kino som er yngre enn aldersgrensen på filmen. Selv om du for eksempel kan ta med en 6-åring på en film med 9-årsgrense, er det ikke sikkert filmen passer for nettopp ditt barn.

Det er publikums eget ansvar å sjekke hvilke aldersregler som gjelder før du kjøper billetter. Kjøpte billetter til barn som ikke er innenfor aldersreglementet, refunderes dessverre ikke!

 Hvilke rabattordninger finnes på kino? 

Det er i dag kun en fast rabattordning på kinobilletter på kino. Rabatten er rettet mot barn og barnefamilier og er todelt. 

Familierabatten ligger fast inne på alle visninger hvor barn og barnefamilier er målgruppe for visningen. Alle familiefilmer har derfor en generell rabatt til alle uavhengig av hvor mange billetter som blir kjøpt. På toppen av denne rabatten vil man få en ytterligere rabatt dersom man kjøper 3 eller flere billetter samlet og hvor minst en deltaker er barn. Den ekstra rabatten utløses ved at man velger familiebillett som kategori i kjøpsprosessen. 

Vår normal billettpris er kr 130,-.

På alle familieforestillinger er prisen satt ned til 110,- kr (generell rabatt). 

Dersom du kjøper 3 eller flere billetter samlet (foreldre med barn) koster billetten 100,- kr 

Generell rabatt utgjør ca. 15% og samlet rabatt dersom du kjøper 3 eller flere billetter er ca. 23%.

Våre rabatter er gyldig uavhengig av salgskanal (internett, automat eller kiosk).