I disse tider tror vi i Kulturelt Initiativ at det vil gjøre godt å starte sesongen i Midtåsen skulpturpaviljong med en skikkelig 

GLADKONSERT! 

TRE MUSSIKANTER!

har vi kalt konserten – med stor M og to S-er! Mussikant er en hedersbetegnelse for strålende musikere som Arvid Engegård, fiolin – Håvard Svendsrud, accordion – Svein Haugen, kontrabass.

Arvid er primarius i Engegårdkvartetten, fiolinsolist og en utmerket dirigent; Håvard er strålende solist og pedagog på trekkspill; Svein var solo-bassist i Oslofilharmonien i en årrekke, og vi kjenner ham også godt fra ensemblet Sturm und Drang. Når de drar i gang med alt fra ungarsk czardas og rapsodier til nordnorske perler via J. S. Bach og argentinsk tango, så blir det nettopp – en gladkonsert.

Konserten åpner Kulturelt Initiativs sesong i Midtåsen skulpturpaviljong – to dager før selveste 17. mai – altså søndag 15. mai kl. 18.00. 

Kjøp billetter HER

MIDTÅSEN KULTURFESTIVAL OG BARNEFESTIVAL starter med Måneskinnssonaten ute i perken på Midtåsen søndag 10. juli og byr på hele 36 forestillinger fram til den siste forestillingen av FANTASIA! søndag den 24. juli.