Hex A.D. presenterer Humans Hunting Humans!

Hex A.D. presenterer Humans Hunting Humans!

27. september kl. 19:00

Kjøp billett
Hvor: Harmonie arena
Pris: 275kr

Humans Hunting Humans

Hex A.D. er aktuelle med albumet Delightful Sharp Edges som tar for seg krigsforbrytelser, folkemord og menneskerettigheter. Nå kommer de endelig til Hjertnes kulturhus med et vanvittig show inspirert av The Wall og Operation:Mindcrime. Konseptuell rock på sitt beste.

Hex A.D. har siden debuten i 2014 blitt ansett som et av de mest produktive og interessante bandene innen det vi kan kalle klassisk hard rock. Deres musikk er melodiøs, drivende og eksplosiv, og live er bandet et fyrverkeri som oser av erfaring og kvalitet. Medlemmene har flere tiårs fartstid live og i studio med artister som Jon Lord (Deep Purple), Paul Di'Anno (Iron Maiden), Ripper Owens (Judas Priest) og Bernie Marsden (Whitesnake).

Deres sjette album "Delightful Sharp Edges" ble sluppet internasjonalt av Apollon Records i mai 2023 og høstet umiddelbart glitrende kritikker både i Norge og i utlandet. Denne doble vinylen er et konseptalbum som tar for seg folkemord, krigsforbrytelser og menneskerettigheter. Tekstene har blitt skrevet med utgangspunkt i 3 spesifikke historier - Herman Sachnowitz utrolige fortelling, rollen til radiostasjonen RTLM under folkemordet i Rwanda i 1994 samt den pågående situasjonen i Myanmar der buddhistiske munker har satt seg som mål å tømme landet for alle religiøse og etninske minoriteter.

I lys av den siste tidens uroligheter i Midtøsten får prosjektet også dessverre ny relevans.

Hex A.D. ønsker å skape engasjement for lokalhistorie i tillegg til alt det grufulle som utspiller seg rundt omkring i verden i dag.

Humans Hunting Humans en tre-delt forestilling der lokale aktører i de ulike byene bidrar med bokbad om folkemord eller setter lys på byens egen krigshistorie. Eventets hovedinnslag blir at Hex A.D. fremfører Delightful Sharp Edges i sin helhet med en produksjon tydelig inspirert av de legendariske showene til grupper som Pink Floyd, Marillion, Genesis og Porcupine Tree.
Hjertet av konserten er sangen "Radio Terror" som inneholder en trommesolo der to trommesett danner. Vi kan med trygghet si at aldri før har et liknende show blitt presentert av et norsk band på norsk jord!