AVLYST - Wenches veldedige juleBINGOshow på Pir4

Om arrangementet

HELAFTENS JULEBORD ALT SAMLET PÅ BRYGGA!

Pir4 og Kokeriet tilbyr en julebordspakke for bedriften eller vennegjengen der alt er samlet på ett sted.

Billettene selges separat uten mat, men hvis man ønsker middag, kan velge mellom lutefisk/pinnekjøtt eller tradisjonell juletallerken som serveres på Kokeriet før bingoshow. Frister det ikke med julemat, kan man velge bingoshowbillett og bestille fra a la carte menyen på Kokeriet, eller spise julepizza på Pir4. Det er ikke spiseplikt, så man kan også bare velge kun bingoshowbillett. Her er mulighetene mange og kan tilpasses hvert enkelt selskap.

Gjestene spiser først, enten på Kokeriet eller ved bord på Pir4. Bingoshowet med musikalske innslag begynner 1930 og varer helt til noen får fullt
brett.

Simon Andersens hysteriske Wenche Foss parodi ble en dundrende suksess på Kokeriet i sommer. Sammen med Turid (Dorina Eldøy-Iversen), og 2 syngende talenter, blir julestemningen på topp når Wenche lirer av seg overdådige og festlige frekke gloser, og fremfører jule-musikalske innslag som sørger for at taket løfter seg.

Innimellom Bingorekkene samles det inn penger til Sykehusklovnene avdeling SIV. I sommer samlet bingoen inn over 400.000,- til klovnene. Dette blir en hysterisk morsom kveld og det er FÅ plasser, så her må man hive seg rundt å være raske på labben hvis man ønsker billett.

HUSK, ikke si «BINGO» med mindre du har det, for da blir det BINGOBOT!, men så går det jo til en sabla god sak da...
Det er på BRYGGA det skjer.
Velkommen!

OBS! Til info om plasseringene/billettkategoriene:
Billettkategori UTE-PIR, er de beste plassene i «ute»-delen av Pir4, der scenen står.
Billettkategori INNE-PIR, er også gode plasser, men vær OBS på at denne kategorien har rimeligere pris på grunn av plasseringer som kan gi noe dårlig sikt.
Det er unummererte plasser, og solgte billetter blir plassert samlet på bord ifht bestillingene.
Eksempel: Har man kjøpt 3 billetter i en bestilling, under ett navn, blir de 3 plassert på samme bord i enten UTE, eller INNE PIR, avhengig av hvilken billettkategori man har kjøpt.
Er man likevel flere som bestiller ved en senere anledning, som også ønsker å sitte ved samme bord, så gjør Pir4 sitt ytterste for å få samlet hele gjengen. Det forutsetter selvfølgelig at man har samme billettkategori, og at man har tatt kontakt med Pir4 og opplyst om ønsket i forkant av kvelden.
Det er også muligheter for å tilføye en stol her og der, hvis det skulle dukke opp etterslentrere i gjengen.