TOSCA

Om arrangementet

Gå ikke glipp av årets store kulturelle høydepunkt i Hjertnes når et topptrimmet og sprudlende Vestfold symfoniorkester med sine vel 60 musikere setter opp konsertversjonen av en av operalitteraturens mest kjente og spilte operaer G. Puccinis Tosca lørdag 8. og søndag 9. juni.

7 av landets fremste sangsolister er hentet inn med sopranen Margrethe Fredheim, tenoren Thomas Ruud og barytonen Trond Halstein Moe i spissen.
I tillegg medvirker et sammensatt kor bestående av 70 sangere fra Vestfold operakor og Tjølling sangforening samt 20 unge korister fra Tønsberg domkirkes aspirant og jentekor.

Dirigent er Kjell Seim og sceneansvarlig Nicolai Riise.

Få med dere denne storstilte produksjonen med musikalske perler på løpende bånd.

Musikalsk Operanachspiel
Det vil etter premieren på konsertversjonen av Puccinis Tosca i Hjertnes lørdag 8. juni bli arrangert et sprudlende og løssluppent musikalsk Operanachspiel i Parksalen på Scandic Park hotell. Det hele starter rett etter at siste tone er spilt inne i Hjertnes ca kl 21.30.

Det vil  bli servert biff stroganoffgryte med baguette, salat og ris samt karamellpudding til dessert. Drikke må bestilles og gjøres opp av den enkelte.
I løpet av kvelden vil noen av solistene by på musikalske innslag alene og sammen under akkompagnement av Svein Rustad. Vi vil nok også få høre noen opptredener fra både Vestfold operakor og Tjølling sangforening.

Pris for premierebillett og nachspiel er NOK 990,.

Velkommen til et lystig og humørfylt musikalsk Operanachspiel.