STORYBALL - Arne Møller & The Playmakers

Om arrangementet

STORYBALL – Den røde tråden fra lilleputt til Champions League – er et musikalsk foredrag som bygger på Arne Møllers bok med samme tittel.

Dette er foredraget/forestillingen som utfordrer etablerte sannheter, men samtidig gir deg påfyll og nye ideer enten du er trener, leder, fotballmamma/-pappa eller bare er interessert i fotball.

Her får du oppskriften på hvordan vi kan gjøre fotballen topp for alle – og samtidig utfordre de beste! Ja, er det mulig å gjøre Sandefjord til verdens beste fotballby?

Dette er fotballinnovasjon – 2 x 45 minutter + tillegg – med Arne Møller – Helge Christensen – Dag Frode Helgestad – Rolf Møller, som gir musikalsk trøkk til budskapet!

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Vi ber deg likevel om å løse billett. Håper å se mange fra nettopp din klubb!

Velkommen på Hjertnes mandag 5. desember kl. 19.00!

Arne Møller, fra Sandefjord, er tidligere Brann-spiller, utenlandsproff, fotballtrener og fysioterapeut. I november 2021 ga han ut Storyball, sin andre bok om fotball, verdier og nytenkning. Boken er å få kjøpt under arrangementet – men er ellers tilgjengelig i bokhandelen. Arne Møller & The Playmakers vil i 2023 reise rundt med forestillingen. Sandefjord og Hjertnes er først ut.