Ståle Hebæk og Margrete Moen Birkedal

Om arrangementet

- Konsert med to og fire hender

To glitrende dyktige pianister står på programmet for kveldens konsert; Margrete Moen Birkedal og Ståle Ødegården. Begge holder til i Sandefjord og underviser ved musikklinjen på Sandefjord videregående skole.
 
Margrete har studert ved Universitetet i Stavanger og ved Norges musikkhøgskole, har lang erfaring som frilans pianist og kammermusiker, og har spilt konserter i både Norge, Europa og USA. Hun er særlig kjent for sin fantastiske klangbehandling og stemmeføring.
Ståle har sin utdannelse fra Norges musikkhøgskole, og har spilt på flere av Norges store scener i over tretti år, blant annet som solist med Kringkastingsorkesteret. Han er særlig kjent for sin virtuositet og dype kompetanse innen mange forskjellige sjangre.
 
På denne konserten vil Margrete og Ståle spille både firhendig og solo klaverrepertoar, skrevet av noen av de virkelig store komponistene. De har satt sammen et variert og fargerikt program for kvelden, og vil sammen og hver for seg utforske flygelets rike klangmuligheter.

For at grupper skal sitte sammen må gruppen bestilles av en person evt. send mail til post@furuegg.no med navn på dem som skal sitte sammen.

Etter konserten serveres det som vanlig middag.

Meny:
Buffét. Svinefilét Oscar med Choronsaus, reker, aspargues, grønne erter.
Til dessert Furu eggs egen karamellpudding.
Kaffe inkludert.
Alle rettigheter

Dørene åpner kl. 18.

Velkommen!

Hilsen Erik på Furu egg