1

Veldedighetskonsert

Veldedighetskonsert i regi av Sandefjord-Øst Rotaryklubb og MiSK til inntekt for Sammen-senteret.

Sandefjord-Øst Rotaryklubb arrangerer i år sin 12. veldedighetskonsert sammen med MiSK (Musikk i Sandefjord Kirke). På hver konsert stiller musikere opp gratis for at overskuddet skal bli størst mulig.


Inntektene fra årets veldedighetskonsert går uavkortet til Sammen-senteret i Sandar herredshus. Sammen-senteret er et lavterskeltilbud til alle rusavhengige og har fokus på felleskap, endringsmuligheter og god og næringsrik mat. Senteret drives i samarbeid med Sandefjord kommune og IOGT.

Medvirkende er:

  • «Fine folk» med Torkil Myhre, gitar og vokal, Hilde Dahl, vokal, Per Olaf Skar, trombone, Stian Tveit, piano
  • Mannskoret «Sønner av Døtre» under ledelse av John Haugland.


Torkil Myhre kjenner vi som en neddempet mester på jazzgitar og en dyktig vokalist. Resten av «fintfolket» kan også sin musikk og vet hvilket sted de spiller. Mannskoret  «Sønner av døtre» er kjent for ikke alltid å være stillestående. Selv omtaler de seg som et kor for menn på bedringens vei! De synger seg gladere, verdsetter kameratskapet og ønsker å formidle glede til dem som hører sangen deres. Her blir det korsang av høy klasse, latter og sterke inntrykk.

Covid-19
MiSK følger de til enhver tid gjeldende smittevernregler og legger til rette for trygge arrangementer for publikum, artister og stab. Vi ber om at alle viser hensyn, holder avstand, sitter med minimum én meters avstand mellom grupper, beholder samme plass under hele konserten, unngår ansamlinger og benytter tilgjengelig smittevask.

Billetter til Veldedighetskonsert

  1. Søn 31. jan kl 19:00 261 kr   Sandefjord Kirke Konsert Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_