3

UTSATT - Stor Åpningsfest - MudRod OG The Spotted Cats

2 band denne kvelden:
MUDROD - En plateaktuell rockercoaster!
Mellom de tunge bluesinspirerte riffene til den lette køntrytwangen presser trangen til å trampe takta seg inn i ryggmargen. Ballade eller øs pøs Rock n’ Roll.. Noen låter bare MÅ ut. Det gjøres med den største overbevisning og den enorme energien bandet har fått rykte på seg for å levere live!
Sjanger? -Gjørmerock! En herlig smørje med inspirasjon fra de største i rockehistorien. MudRod plasserer seg dypt i de Amerikanske sørstatene med en touch av det moderne California og 60/70-tallets Storbritannia.

THE SPOTTED CATS
The Spotted Cats leverer en musikalsk opplevelse utenom det vanlige. Dette blir en kveld man sent vil glemme. Bandet består av folk med utrolig lang fartstid i bransjen.
Steffen har frontet mange band og har spilt supportgigs for Glenn Hughes, Dr. Hook og Chris Thompson, pga sin særegne, kraftige stemme.

Dørene åpner 20.30
CC. 250,-

 

Jon er en gitar virtuos som har frontet G# gitarer på musikkmesser i USA, har spilt med Bad Habitz og spiller fast i Åge Sten Nilsens Queen show, The Show Must Go On.

Tom Arne spiller fast med Uriah Heep legenden Ken Hensley, Anita Hegerland’s Starfish, WonderWorld samt en haug med andre prosjekter og freelance. Har også spilt med Alice Cooper.

Steffen Hissingby - Vokal og bass
Jon Pettersen - Gitarer
Tom Arne Fossheim - Trommer_
_
_