1

Trygve Skaug

Trygve Skaug har mye på hjertet. Og han har heldigvis like mye inni det.
Poeten, låtskriveren og vokalisten Trygve Skaug har #VerdensFinestePublikum.
Og de blir stadig flere.
 
Trygve Skaug en stor formidler og fremkaller latter så vel som tårer. En varme og tilstedeværelse av de sjeldne. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og sangene har ligget til sammen over
180 uker på NRKs lister. Som forfatter har han gitt ut fire diktsamlinger, og har vært landets mestselgende lyriker de siste to årene, i tillegg til å være en av de mest delte poetene på sosiale medier. Selv med 100.000 følgere på nettet tør han å stille spørsmålstegn ved hvor han egentlig skal.

I 2017 slapp han albumet «Sanger du skal få når jeg dør». Et album som blant annet ble belønnet med Spellemann-nominasjon.

Nå skriver han på nytt materiale, ny bok og ny plate. Han beskriver prosjektet slik: «Konserter fremover vil nok bære preg av det jeg er mest opptatt av å skrive om nå: lyset i enden av folks tunneler. Eller kanskje litt tunnelturen i seg selv også. Jeg heier på de folka som tar jobben med å stå inni sånne tunneler med refleksvest på. De som heier folk frem og sier:

- Hold ut, det er ikke langt igjen.
Eller som peker og sier: - Sett deg her og hvil litt.
Jeg har som mål at poesien og musikken min skal være sånn.»

_
_
_