1

The Norwegian Trio

The Norwegian Trio er et interessant musikals samarbeid bestående av den engelske «ringreven» Doug Morter som har gjestet BlueNote flere ganger før, da sammen med bassisten Alan Thomson. Denne ganger opptrer Doug med tidligere Junipher Green-gitarist Jørun Bøgeberg og Sandefjords egen perkusjonist Helge Christensen.

Doug Morter var med blant pionerne innen britisk folk-rock på slutten av 60-tallet, hvor han har spilt med blant andre Fairport Convention, Albion Band, Magna Carta og Maddy Prior fra Steeley Span.

 

Jørun Bøgeberg ga ut sin første soloplate «Songs From The Pocket» i 1996. I 2006 kom oppfølgeren «Basstard». I perioden 1990 til 1994 spilte Jørun Bøgeberg med A-ha. Ved siden av sin egen solokarriere har han spilt i band som Road, 1st Revolution Orchestra, Flax, Four Roosters, Leieboerne og Gone at Last.

 

Helge Christensen har sin musikalske utdannelse fra Berklee College of Music i USA, og er en av de mest benyttede perkusjonister i «Sandefjord og omegn». Helge er en lydhør og følsom perkusjonist som løfter samspill og musikalitet til vidunderlige musikalske landskaper, noe som ble bekreftet da The Norwegian Trio sist spilte i Sandefjord, høsten 2019.

Billetter til The Norwegian Trio

  1. Lør 29. feb kl 21:00 250 kr   Kurbadhagen Konsert Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_