2

Teater Ibsen: Og hjertet er en kommunefarga regnbue

Teater Ibsen kan med stor glede presentere høstens storsatsning «Og hjertet er en kommunefarga regnbue», skrevet av Skiensgutten Mattis Herman Nyquist og slam-poet Fredrik Høyer!

 

Duoen har tidligere skapt forestillinger som har begeistret publikum over hele landet. Nå settes det opp ur-premiere på Teater Ibsen. Stykket er en kraftfull kjærlighetserklæring til lokalsamfunn – menneskene, byen og kommunen. 

Forestillingen er bygget på samtaler med et tyvetalls Skiensborgere og deres historier. Den tar for seg alt det samfunnet byr på av høyder, dype bunner og vanlighet – som både forener, forandrer og skiller oss fra hverandre. Finner vi gjennom dette en gjennomsnittlig norsk bys sjel?

På scenen finner du en av våre aller fremste scenekunstnere i Anne Marit Jacobsen! Sammen med henne vil Hallvard Holmen og Mathilde Skarpsno fremføre Fredrik Høyers tekster.

Hver kveld vil skuespillerne bli akkompagnert av Skiensguttene Gard Nilssen og André Roligheten – to av Europas mest ettertraktede jazzmusikere.

Hjertelig velkommen til en musikalsk forestilling du sent vil glemme!

 

 

_
_
_