1

SVGS: ELTON JOHN

Kjære billettkjøper og publikummer
Vi har i hele år håpet og ønsket at smittesituasjonen skulle roe seg og vi kunne komme mer tilbake til normalen, men slik er det dessverre ikke blitt. Vi står dessverre fortsatt i en vanskelig situasjon knyttet til spredning av koronavirus i Sandefjord Kommune. Sandefjord videregående skole ønsker fortsatt å gjennomføre sine planlagte arrangementer, men må tilpasse seg gjeldene nasjonale og lokale forskrifter og anbefalinger. Det vil derfor si at forestillingene som gjennomføres er forbeholdt utelukkende publikum som er fast bosatt i Sandefjord kommune. Videre har Sandefjord kommune innført egen forskrift om munnbindplikt som medfører at du må bruke munnbind til enhver tid mens du besøker oss og under arrangementets varighet.

 

Avdeling musikk, dans og drama SVGS presenterer i 2021: «Elton John»

Etter stor suksess med produksjoner i uke 7 i en årrekke, er avdeling Musikk, dans og drama fra Sandefjord videregående skole tilbake på Hjertnes kulturhus i 2021 for en ny og spennende oppsetting. Denne gang ønsker vi å presentere artisten Elton John! 

Elton John har i 50 år laget musikk som har blitt verdenskjent. Hans melodier har alle et forhold til. Pianisten, låtskriveren og sangeren Elton John er en av de mest betydningsfulle artistene innenfor rytmisk musikk. Dette blir en konsert med musikk for alle generasjoner. Alle vil nok få høre en av sine favoritter i løpet av kvelden.

I perioden 16.-19. februar vil Hjertnes fylles av talentfulle ungdommer som musikere, korister, solister og dansere. Musikalsk tilrettelegging, regi, koreografi, musikalsk innstudering og ledelse gjøres av den dyktige lærerstaben på avdelingen. Vi lover en storslått scene og elever med god og entusiastisk innlevelse. Dette vil gjøre konserten «Elton John» til en stor lokal kulturopplevelse!

Velkommen!

_
_
_