1

Skranglejul

Skranglejul på Pir4!

Skrangle-gjengen har spilt rundt 20 skranglekonserter i Sandefjord og omegn siden oppstarten i 2017. Og det er fantastisk å se de små bli engasjert, bergtatt og hvordan de spontant reagerer på musikk og humor.
Hele konsertforestillingen er et samspill mellom skuespillerne og barna. Og barna er en del av forestillingen, og et viktig element er at barna skal få lov til å synge, danse, bevege seg eller stille spørsmål underveis, hvis det er en naturlig reaksjon på det de opplever. På den måten stimulerer vi til at barna kan respondere uten å bli »hysjet» på.

Det hele er veldig interaktivt, og fra første stund knytter skuespillerne et fortrolig bånd med barna da de i åpningsnummeret ber barna om å spille med på instrumentene sine, eller synge og danse når som helst under forestillingen. På den måten inviterer forestillingen til at barna kan få lov til å reagere på sine musiske spontane reaksjoner, uten å måtte ta hensyn til at man må være stille fordi det er en forestilling.
Dette er en forestilling som er på barnas premisser. 

Aktiviteter i forkant og etterkant av konserten

Under normale forhold pleier vi å arrangere et verksted i forkant av konserten der barna kan lage sine egne instrumenter som de bruker på konserten. Vi pleier også å ha et bandhjørne med ekte instrumenter som barna kan hamre løs på, og synge i ekte mikrofon. Men pga smittevernhensyn utgår dette dessverre i år, men vi oppfordrer alle barna til å ta med instrumenter hjemmefra, og kle seg ut som små nisser.

Vi deler ut pepperkaker i smittevennlige porsjonsposer til alle

barna.

Pir4 og Kokeriet er åpent før og etter konserten sånn at familiene kan spise søndagsmiddag/lunsj hvis de ønsker det. Da kan dere reservere bord hos frida@kokeriet.no
Gratis brus til alle barna som viser fram billett.

_
_
_