1

«Siste servering» med Kristian Kaupang og Kjetil Espeseth

Det er ikke en rein konsert, men det er låter. Det er ikke rein opplesning, men det er dikt. Vi kan kanskje kalle det en slags forestilling. Velkommen til “Siste servering” med Kristian Kaupang og Kjetil Espeseth! Med melodier og tekster som spiller opp følelser de fleste kan kjenne seg igjen i, presenterer vi musikk og poesi til både ettertanke og humring.

Kjetil og Kristian følger opp fullt hus på Seilerhytta kro i Larvik i fjor høst, med en ny «siste servering» på Verdensteateret i Sandefjord 23. mai.

 

Kristian er forøvrig også aktuell med sin nye plate «I morra kjører du forbi». Du kan lytte til Kristian på Spotify her: https://spoti.fi/2olqPEN

«Du hører det når det ligger en tydelig idé bak en innspilling. «I morra kjører du forbi» er en plate som handler om å være menneske. Den er både universell og personlig, og den rommer snapshots av privat karakter som også er enkle å forholde seg til for hver og en av oss. Ved veis ende er det likevel ett tema som trumfer alt annet, og det er kjærligheten til musikken.» 

— Erik Valebrokk

Billetter til «Siste servering» med Kristian Kaupang og Kjetil Espeseth

  1. Lør 17. okt kl 16:00 211 kr   Verdensteateret Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_