1

Sandefjord blandede kor - Musikalske minner

Lørdag 2. november inntar Sandefjord Blandede Kor igjen Verdensteateret i Sandefjord. Denne gangen vil koret presentere et repertoar som hovedsakelig er basert på ønsker fra koristene om sanger som de har knyttet en spesiell historie til.

Dette har resultert i en svært variert meny av sanger, både når det gjelder sjanger og tidskoloritt. Koret vil holde to konserter denne lørdagen. Den første konserten kl 17 vil være en «vanlig» korkonsert uten pause. Til den andre konserten kl 1930 innbyr vi publikum til en helaften med Blandakoret der det vil bli anledning til å kjøpe godt drikke og snacks før konserten og i pausen.

Som solist har vi engasjert Mari Kjølstad som er godt kjent fra flere lokale oppsetninger, senest i Fonteltet i sommer. Hun vil både bidra som solist på noen av korets sangnummer og med egne innslag. Koret vil ha med seg sitt «vanlige husband» bestående av Gunnar Johan Hansen, konsertmester/piano, Helge Christensen, trommer, Leiv Inge Kvilhaug, gitar og Sverre Dæhli på bassgitar. Vår faste dirigent er Kristin Ellefsen.

 

_
_
_