1

Rebekka Bakken & Olga Konkova

LADIES NIGHT!

Det er intet mindre enn et mestermøte som finner sted i Bakgården onsdag 10. juli. 2 av Norges aller mest internasjonalt anerkjente artister, vokalisten Rebekka Bakken og pianisten Olga Konkova, kommer sammen på en scene for aller første gang. Damene har trøkk, virtuositet og spilleglede få andre forunt og kommer til å formidle en musikalsk berg og dalbane med store dynamiske kontraster, ispedd humor og glede, virkelig to artister på høyeste internasjonalt nivå.

Musikken som blir fremført denne “happening” av en kveld er hentet fra Rebekkas store katalog av egenkomponerte komposisjoner og lange karriere. Det åpnes opp for OIga og hennes uttrykksfulle pianospill i fri utfoldelse, alt fra tordnende kaskader av store akkorder til det helt myke og vare, så vakkert som bare kvinner kan gjøre det.

Rebekka Bakken er en av Europas aller mest kjente sangere. Med sin fantastiske klokkeklare og store stemme har hun solgt så mange som en million plater og turnerer stadig fullpakkede, store konserthus, spesielt i Tyskland og Østerrike, sistnevnte land og hovedstad, Wien, som hun bodde i en del år.

Olga Konkova, pianist i sœrklasse, har gitt ut en lang rekke kritiker-roste plater verden over og spilt konserter med noen av verdens aller mest kjente jazz musikere. Med sitt russiske temperament på instrumentet og sin jazz harmoniske overlegenhet har hun laget sitt helt egne musikalske språk. Olga er også viden kjent for sine mesterlige solo piano konserter, har gjort det på Molde og Kongsberg jazzfestivaler blant mange andre steder.

Dørene åpner 19.30, konserten starter 21.00
Stå og sitteplasser

_
_
_