1

Rebekka Bakken & Olga Konkova

Det er intet mindre enn et mestermøte som finner sted i Bakgården fredag 17. juli, sommeren 2020.

2 av norges aller mest internasjonalt anerkjente artister, vokalisten Rebekka Bakken og pianisten Olga Konkova, kommer sammen på scenen i Bakgården for andre gang. Damene har trøkk, virtuositet og spilleglede få andre forunt og kommer til å formidle en musikalsk maktdemonstrasjon, ispedd humor og glede på aller høyeste nivå.

Konserten de holdt i Bakgården sommeren 2019 går det fortsatt gjetord om som en av sommerens aller flotteste. Musikken som blir fremført denne “happening” av en kveld er hentet fra Rebekkas store katalog av egenkomponerte komposisjoner og lange karriere. Det åpnes opp for OIga og hennes uttrykksfulle pianospill i fri utfoldelse, alt fra tordnende kaskader av store akkorder til det helt myke og vare, så vakkert som bare de aller beste kan gjøre det.

Børge Pettersen Øverleir på gitar, Rune Arnesen trommer og Per Mathisen på bass er resten av bandet, 3 av norges aller meste etterspurte musikere.

 

 

Rebekka Bakken er en av europas aller mest kjente sangere. Med sin fantastiske klokkeklare og store stemme har hun solgt så mange som en million plater og turnerer stadig fullpakkede, store konserthus, spesielt i Tyskland og Østerrike. Artist på verdensnivå!

Olga Konkova, pianist i soerklasse, har gitt ut en lang rekke kritiker-roste plater verden over og spilt konserter med noen av verdens aller mest kjente jazz musikere. Med sitt russiske temperament på instrumentet og sin jazz harmoniske overlegenhet har hun laget sitt helt egne musikalske språk. Olga er også viden kjent for sine mesterlige solo piano konserter, har gjort det på Molde og Kongsberg jazzfestivaler blant mange andre steder.

 

Billetter til Rebekka Bakken & Olga Konkova

  1. Fre 17. jul kl 21:00 366 kr   Bakgården Café Konsert Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_