4

RAVI ALÆINE

Ravi kommer til MiniFjorden!

 

Hvis du ikke fikk med deg Ravi på begynnelsen av 2000-tallet, så var du enten bevisstløs eller langt ute i verdensrommet.

 

Ravi herjet listene med «Utadæsjælåpplevelse», «Dødsøt» og erobret landet med «E-ore» og «Tsjeriåu», sammen med The Monroes. Han slapp soloalbum og toppet VG-lista med «Ås to i Oslo» og han analyserte norske hits i «Landeplage» på NRK. I 2005 varmet Ravi & DJ Løv opp for A-Ha i Frognerparken – for over 100.000 publikummere. Sjukt!

 

13 år senere er Ravi bedre enn noensinne, helt alæine på scena. Han har de siste åra gitt ut singel på singel og i 2016 leverte han låtmateriale til NRK Supers kampanje Rusuka. I 2017 ga Ravi ut sitt første album på 11 år, med produsentene Most Wanted.

 

Ravi formidler sin begeistring og undring over lyder og ord. Barna inviteres til å dele sine egne tanker og egne musikalske og verbale bidrag gjennom konserten. Vi snakker om hva man bør gjøre hvis man er jentegærn' eller guttegærn'. Og til slutt kan det hende at alle skal danse!

 

Dette er ikke en forestilling som krever forkunnskap om Ravi eller hans musikk. Ingen forberedelser trengs for å bli revet med. Ravi leker med publikum med sine lyder, sine ord og en god dose musikalsk humor.

 

Ivar kaller seg Ravi og kommer fra nabobyen vår, Tønsberg. Han har vært med i flere kjente band som Jaga Jazzist, Briskeby og Jessica Fletchers, men gitt ut de fleste platene som Ravi. Han har også laget sitt eget skriftspråk, ravisk, hvor man skriver akkurat sånn ting uttales, og alle stumme bokstaver og dobbelkonsonanter fjernes. Han har til og med fått en språkpris for sitt hjemmelagde språk!

 

Konserten passer best for barn fra 5 år.

_
_
_