1

Plateslipp med Bøler

Bøler har medlemmer fra blant andre Hajk og The Switch har en historie som strekker seg tilbake til 2010. Olav fra Sandefjord ringte Einar fra Bøler som spilte piano og hadde vært kapellmester i en revy hvor de begge hadde spilt. Senere kom Øystein, Tore og Torjus til og bandet var komplett.


Bandets kommende debutalbum, “Slapp av” er spilt inn over en seks års periode i ulike studioer i Oslo og på en tre uker lang utflukt til Bosnia med produsent Goran Obad (No. 4 - Henda i været).

“Sånn er det. Alt har tatt 3-6 år lenger tid enn det kunne gjort,” sier vokalist Olav Midttun Lie. “Jeg tror ikke det blir bedre av det, men jeg tror ikke det blir verre heller.”

Bølers musikk dreier seg rundt Olav Midttun Lies underfunderlige og småsurrealistiske tekstunivers med inspirasjon fra 60 og 70-tallets folk-prog, 00-tallets indierock og ny-psykedelia ala Tame Impala og Dungen. Albumet er mikset av Mattias Glavå, som blant annet står bak Håkan Hellstrøms “Känn ingen sorg för mig, Göteborg” og Alina Devecerskis megahit “Flytta på dej”. 

_
_
_