1

Orkester 20:20

Ett nytt orkester for nye tider 
Orkester 20:20 samler 23 av de fineste musikere fra Vestfold til en kveld med moderne og ny musikk.

Musikerne i dette orkesteret har karrierer både nasjonalt og internasjonalt og dette er det første prosjektet for dette utvidete og genreoverskridende profesjonelle ensemblet som også har flere Spelemannprisvinnere i rekkene.  

Koronaårene 2020 og 2021 har vært en prøvelse for kunstnerne i Norge og verden for øvrig. Konserter, forestillinger og turneer har blitt avlyst og vi har blitt sittende stille hjemme. Men pandemien ga oss en mulighet som ellers ikke kunne skjedd, pga alle avlysningene kunne alle musikerne plutselig delta på dette prosjektet! 

I et slikt samarbeid kan vi i Sandefjord snu pandemien til noe positivt, vi kan skape noe meningsfylt som omdefinerer historien om 2020/21 og glede oss over muligheten for å skrive og fremføre musikk sammen, noe vi tidligere har tatt for gitt. 

Målet med prosjektet er å lage et fleksibelt og mangfoldig orkester som tar opp elementer fra soul, jazz, pop og klassisk musikk hvor vi speiler den store bredden og det høye nivået på musikerne i bandet. Med moderne beats, komplekse arrangementer og fantastiske solister starter vi første prosjekt for Orkester 20:20 med musikk av Chris Johnson. 

I Sandefjord og Vestfold er det bosatt et stort antall musikere som har nasjonal og internasjonal profil. Musikere som både turnerer verden rundt eller deltar på album med artister i alle stilarter fra pop til jazz og elektronika til klassisk. Alle disse kunstnerne har også virke i Sandefjord og beriker kunstlivet på en fantastisk måte, både som utøvere, lærere, komponister og orkesterledere. Vi vil si at musikerne i Orkester 20:20 er hjertet av musikklivet i Sandefjord. 

Dette er det første prosjektet med dette orkesteret, planen er å etablere en scene for moderne kunst/ musikkuttrykk med et moderne orkester som ikke ser grenser mellom kunstformene og som innehar virtuositet og inngående kunnskap om alle genre; 

Et nytt orkester for nye tider. 

Billetter til Orkester 20:20

  1. Fre 28. mai kl 19:30 361 kr   SAL 1 Kjøp
  2. Lør 29. mai kl 19:30 361 kr   SAL 1 Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_