1

Musikal, Musikal!

“Musikal Musikal!” er en helaftens musikal-konsert akkompagnert av prestisjefylte Sandefjord Storband, under ledelse av Hans Mathisen
Musikalartistene er lokale. Og disse startet sine karrierer rundt omkring i lokale amatørteatergrupper, og musikk - dramalinjen ved Sandefjord Videregående skole.
I løpet av en to akters konsert – kavalkade skal de fremføre musikal låter, hovedsakelig fra musikaler de selv har jobbet i.
Musikalklassikere som Chess, Tolvshillingsoperaen, Mamma Mia, West Side Story, Hair, The Showman, Grease, La Cage aux folles osv. vil bli servert.

Som sesongavslutning 2019, Fon-teltet, presenterte Fon-teltet dette nye konseptet, «Musikal Musikal!», for publikum. Et ambisøst prosjekt som var gjennomregissert og nøye planlagt.

Det ble en stor suksess med fullt telt, et begeistret publikum og Sandefjords blad som skrev bla. «Gåsehudfaktor i Fon-teltet: - Et imponerende nivå!

Alle involverte var enige at det var synd å gjennomføre kun EN av denne helstøpte konsertforestillingen som ble tatt så godt i mot, og bestemte raskt at vi ønsket å spille minst en gang til. Og da ble Hjertnes en naturlig arena for ekstra konserten.

Fredag 11.oktober kjøres en ONE NIGHT ONLY – reprise av konsertforestillingen fra Fon-teltet, men nå med enda flere dansere, enda flere korister, og enda større format.
«Musikal Musikal!» samarbeider med Sandefjord Videregående, musikklinja, som fungerer som korister på de store ensemble nummerne og dansere fra Spotlight dansestudio.

 

Litt om musikalartistene:

 

Anders Gjønnes – Larvik

Anders er utdannet ved bl.a. Teaterhögskolan i Göteborg og Griegakademiet i Bergen. Han har gjort roller i bl.a. «Peer Gynt» i Kairo, «Jesus Christ Superstar» på Göta Lejon i Stockholm, «Les Misérables» på Malmö Opera, «West Side Story» på Nöjesteatern i Malmö, revyen «Sommerlatter med Lena og de» i Porsgrunn, og i 2018 «Billy Elliot» i Sandnes Kulturhus samt Shakespeares «Trettendedag» i Tønsberg med Thesiteateret. Anders' repertoar inkluderer også konserter, juleshow, film og TV, og han er medgrunnlegger av den Larvik-baserte teatergruppa Tre på rad og det Oslo-baserte Musikalkompaniet.

 

Mari Kjølstad - Sandefjord

Mari gikk på musikk/dans og drama linjen på SVG.

Oppsetninger i utvalg: Grease i Oslo spektrum (Marty), Mamma Mia! Folketeateret (Lisa us Sofie), Buddy Holly in concert, Chess in Concert (Tromsø, OL i sjakk), Jeppe på Bjerget (Norgesturné), Gråtass (Grynet), Karius og Baktus (Karius) og Shrek the musical som prinsesse Fiona.

Har også jobbet for Wallmans Oslo, Wallmans på turnè, Starworks og for 2Entertain ombord på Color Fantasy og Magic.

Andre ting hun har gjort er: Idol, The Voice (teamet til Yosef), Fjordfesten med Sandefjord storband, Hvalsommer revyen i Sandefjord, SkrangleKonserter i Sandefjord og dubbet SDI - Disney og diverse reklamer.

 

Cornelia Børnick - Sandefjord

Utdannet ved Bårdar Akademiet (musikalartistlinjen) og Complete Vocal Institute, København. Oppsetninger i utvalg: Jeanie i HAIR,  Marie i Den Spanske Flue (Oslo Nye Teater)  tittelrolle i Pippi Langstrømpe/ Pippi feirer jul (Victoria Productions), The 39 Steps(Teater Innlandet), Evita/ I blanke messingen/ Litt av et par (Thalia Teater), The Rocky Horror Show (Nordland Teater), Jesus Christ Superstar (Agder Teater/ Musikaler AS), Avslørte Bondepiker, Smuget Highlight Dinner Show, Hvalsommer og MGP.

 

Dorina Eldøy-Iversen- Sandefjord

Hun har vært engasjert ved Det norske teatret, Den Nationale Scene, Chateau Neuf, Riksteatret, Agder teater og Nordland teater.

Oppsettninger i utvalg: ”Blanke Messingen”, ”Hair”, ”Tolvshillingsoperaen”, ”The rocky Horror Show”, ”Les Miserables”, ”Fame”, “Evita”, ”Rett i lommen”, ”Company”, ”La Cage aux Folles”, ”Alt om min mor”, ”Peder Påske”, “Hakkebakkeskogen", “Evita”, «Hellemyrsfolket», «Kardemomme by» osv. ?
Avslørte Bondepiker, Smuget Highlight dinnershow.
Initiativtaker og produsent for Juleshow konseptet på Verdensteateret som produserte juleshow 2009-2013.

Dorina er sammen med Heljar initiativtaker for Hvalsommer konseptet og Fon-teltet.
Startet “Bakgården barneteater”, som har produsert barneforestillinger hver sommer i Sandefjord siden 2009. 
Produsent Karius&Baktus på turnè. 2016 – 2019. 
Startet «Skranglekonsert» konseptet i 2017.

 

SANDEFJORD STORBAND

Sandefjord Storband, under ledelse av Hans Mathisen, er et høyt profilert storband som opererer i alle sjangre fra danseband til egenproduserte konserter.
Gjennom årene har de avviklet en lang rekke konserter, dansejobber og andre musikalske oppdrag. Det har vært opptak for NRK både i radio og TV.
Produksjon av 2 LP-plater og 2 CD-album har det blitt, den siste av disse, "SWING’N’ CHRISTMAS" fra 2001 m/bl.a. Kåre Conradi har fått hyggelig respons hos det kjøpende publikum og plateanmeldere.

 

_
_
_