3

Mugisho / Klondike / Aber

Velkommen til smaken av festival! En festaften, tre band!

Mugisho
Artisten, multiinstrumentalisten, låtskriveren og produsenten Mugisho er født i Kongo, men oppvokst i Norge.
Da han var to år gammel brøt det ut borgerkrig i hjemlandet og han og søsknene ble skilt fra foreldrene.
Livet tok dramatiske vendinger og først etter halvannet år ble familien gjenforent - da som flyktninger i Norge. Det var heldigvis starten på en solskinnshistorie, med mye musikk og glede hos en sammensveiset familie på ti som etablerte seg i utkanten av stor-Oslo.

Mugisho er stadig aktuell med ny musikk, både som artist, låtskriver, musiker og produsent, og kommer til Hjertnes med sitt topptrimmede band, bestående av Lars Takla og Olav Tronsmoen.


Klondike
Klondike er et undergrunnsfenomen i Oslo, kjent for sine uhyre sterke liveopptredener. De spiller musikken de har ønsket at andre lagde, og leverer den med lidenskap, energi og enorme mengder glimt i øyet.Klondike blir sammenlignet med både The 1975, Toto og Bruno Mars, og 80- og 90-tallet omfavnes for alt det er verdt, med cathcy låter. Du har garantert hørt dem i 2020 gjennom høyfrekvent listing på NRK P1.

Klondike er Benjamin Aasheim, Erling Tjelle, Erlend Haugen Markusen, Simon Timenes, Ole Martin Thorset og Lars Støvland.

Aber
Aber slapp sin første singel i 2018 - I Don’t Love You Anymore - og har stått på flere festival- og klubb-scener over det norske land. Bandet har rukket å være support for artister som Veronica Maggio, Nilsen/Lind/Fuentes/Holm mm, og er aktuelle med debutalbumet «Just Like You», hvor de sammen med produsent Nils Martin Larsen har satt sammen 10 popperler til et sterkt og godt album.

ABER består av Hedda Brekke Aronssen (vokal), Lars Støvland (keys), Eivind Molden Norseng (gitar), Oliver James Hardaker (Trommer).

Billetter til Mugisho / Klondike / Aber

  1. Fre 9. apr kl 19:00 450 kr   SAL 1 Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_