1

MiSK. Operacafe

Opera – operette – romanser – musikal
Musikk i Sandefjord Kirke inviterer til en serie av festlige operacaféer i Hjertnesfoajéen og i Bølgen kulturhus. Et stort og trofast publikum får her stifte bekjentskap med fremragende sangere i en hyggelig atmosfære.

Ved denne operacaféen får publikum oppleve operasangerne Siv Iren Misund mezzosopran, og Nils Georg Haugland Nilsen, tenor.

Sangerne akkompagneres av Svein Rustad, klaver.

Salg av kaffe/te og kaker.

Mezzosopran Siv Misund har sin utdannelse fra Barratt Due musikkinstitutt og Norges musikkhøgskole, hvor hun studerte sang med Kjersti Ekeberg. Våren 2007 avsluttet hun sin master i utøvende klassisk sang. Under studietiden sang hun rollen som Anne i DNO & B’s ungdomssatsing Izzat – en kjærlighetsopera av Kjetil Bjørnstad.

 

Hun har mottatt strålende kritikker for flere av sine rolletolkninger, blant annet for rollen som Santuzza i Cavalleria Rusticana med RingsakerOperaen, Azucena i Il Trovatore med Winslow Hall Opera og Eboli i Don Carlo med Fulham Opera. De siste årene har hun sunget tittelrollen i The Rape of Lucretia med LidalNorth, Dryade i Ariadne auf Naxos med Nordnorsk Opera og Symfoniorkester, Tredje dame i Tryllefløyten med OperaTrøndelag, Frugola (Il Tabarro) og Zita (Gianni Schicchi) i LidalNorths produksjon av Il Trittico på DNO&B, Ulrika (Un Ballo in Maschera) under Oslo Operafestival, og høsten 2017 tok hun andreplass i The Robert Presley Memorial Verdi Prize i London. Siv har siden 2007 studert sang med Michael Harper i London, jobbet med coach John Lidal (DNO&B) og nylig med Dolora Zajick. Hun har også deltatt på en rekke mesterklasser i inn og utland med blant andre Fiorenza Cossotto, Trish MacCaffrey, Roger Vignols og Sarah Walker.

 

Tenoren Nils Georg Nilsen hadde sin debut på the Lincoln Center i New York etter endt Mastergrad på Manhattan School of Music i 2012. I senere tid har han vært solist med Chicago Symphony Orchestra, sunget på den Israelske opera, en rekke festivaler og konserter i inn og utland. Han holder et høyt nivå i flere sjangre og opptrer også i bryllup, begravelser og eventer. Nils Georg er professor i sang på Galamian Academy of Music i Malaga. Les mer på www.nilsnilsentenor.com 

Billetter til MiSK. Operacafe

  1. Lør 25. apr kl 13:00 130 kr   Hjertnes foajéscenen Konsert Les mer Kjøp
Vis hele programmet
Som følge av de nye nasjonale retningslinjene for å hindre smitte av koronaviruset blir Hjertnes kulturhus stengt inntil videre og ingen forestillinger blir gjennomført.
_
_
_