1

Midtsommer festkonsert

Musikk i en nordisk sommernatt!
Nordiske komponister har funnet stor inspirasjon i de nordiske sommernettene, og når konserten finner sted på selveste Midsommardagen i Sverige og dagen før St. Hans så er det flott å presentere mye av denne herlige musikken.
Alfvén, Sibelius, Nielsen, Grieg, Svendsen osv. innbyr til en romantisk midtsommerfeiring.

 

Sammen med Vestfold symfoniorkester og regionale dansere har vi gleden av å presentere 3 flotte solister – to sangere og én fiolinist. Sopranen Beate Mordal og bass-barytonen Håvard Stensvold har begge sin utdannelse fra det fantastiske Operaakademiet i København og pedagogen Susanna Eken. Mordal har gjort en rekke roller her hjemme og har gjestet The Longborough Festival Opera samt festivalen i Aix-en-Provence. Akkurat nå synger hun i Ariadne auf Naxos ved Theâtre Champ-Elysées i Paris. Stensvold følger i sin fars fotspor og har sunget en rekke roller ved blant annet Det Kongelige Teater i København, Den Norske Opera og Drottningholm Slottsteater. 

Det har alltid vært viktig for oss å presentere morgendagens store aktører. I fjor hoppet Ludvig Gudim inn på kort varsel under Midtåsen kulturfestival – og han gjorde det med stor bravur! Gudim studerer for tiden ved Julliard School of Music i New York – en av de mest prestisjefylte utdanningsinstitusjoner i verden – og han er plukket ut som én av svært få studenter hos en av verdens fremste fiolinister, Itzak Perlman. Nylig vant Gudim en solistkonkurranse, og var solist i Alice Tully Hall i Lincoln Center of the Performing Arts den 25. februar. I sommeren er han Årets fokusmusiker på Midtåsen!

Arrangør: Kulturelt Initiativ

Billetter á kr 300,-/100,- (barn/unge under 18 år) + avg. 

_
_
_