1

Malin Pettersen

Malin Helene Pettersen er kjent både som sanger og som skuespiller. Som medlem i bandet «Lucky Lips» har Malin gitt ut flere album. Mange vil sikkert også huske henne fra den norske finalen i Melodi Grand Prix tilbake i 2013.

I mai 2018 ga Malin Pettersen ut sitt eget debutalbum med tittelen «References Pt. 1» og vant Spellemannprisen 2018 i klassen country for dette. Oppfølgeren «Alonesom» kom ut allerede året etter, i 2019, og høstet strålende kritikker og internasjonal oppmerksomhet.

Malin Pettersens tredje album, «Wildhorse», kom ut i 2020, og ble spilt inn i Nashville før Covid-19 satte «verden på hold». Det er sjelden at en ung norsk artist får så mye oppmerksomhet i countrymusikkens hjemland og i Rolling Stone Magazine den 14. september ble låten «Wildhorse Dream» fra det nye albumet presentert som en av ukens fem beste nye låter fra country- og americana-artister.

Fredag 19. mars vil vi i BlueNote Sandefjord ønske Malin Pettersen velkommen til å entre scenen på The Note med en trio-besetning.

Billetter til Malin Pettersen

  1. Fre 19. mar kl 21:00 300 kr   The Note Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_