1

Måneskinnssonaten Blåsekvintett med fransk musikk

I årets første konsert i serien Måneskinnssonaten har vi gleden av – for første gang – å invitere til konsert med et blåserensemble.

DET BLÅSER PÅ TOPPENE!

Noen av landets fremste blåsere starter årets konsertsesong for Kulturelt Initiativ førstkommende søndag. Det foregår på én av byens topper – nærmere bestemt i Midtåsen skulpturpaviljong – og er den første konserten i årets serie med Måneskinnssonaten.

Fløytisten Tom Ottar Andreassen, oboisten Min Hua Chiu, klarinettisten Leif Arne Tangen Pedersen, fagottisten Roman Reznik – alle soloblåsere i Oslo Filharmoniske orkester – og hornisten Maxim Semenov fra Den Norske Operas orkester spiller et utsøkt utvalg av musikk for blåsekvintett, en duett og ett solostykke. Det blir selvsagt mange franske komposisjoner ved en slik anledning, men også lystig musikk av den engelske komponisten Malcolm Arnold.

 

PROGRAMMET INNEHOLDER:

Darius Milhaud: La cheminée de roi René 

Maurice Ravel : Le Tombeau de Couperin 

Jaques Ibert : Trois pièces bréve 

Noël-Gallond: Duo for fløyte og fagott

Malcolm Arnold: Three Sea Shanties

 

Solofløytisten Tom Ottar Andreassen, som bor her i Vestfold, spiller solostykket Syrinx (Pans fløyte) av Claude Debussy – et stykke som passer perfekt inn i skogen og naturen hvor skulpturpaviljongen ligger. Og fordi det i år markeres at det er 100 år siden den store impresjonisten Claude Debussy døde.

 

Billetter selges også ved inngangen.

_
_
_