2

Ludvig og Ludwig – to naturelskere!

 

 

Vi synes det kanskje kunne bli litt vel sært å lage en barneforestilling om Ludwig van Beethoven – inntil Ludvig dukket opp i tankene våre. Riktig – han i Flåklypa! Hva om de to naturelskerne plutselig møtte hverandre ved tjernet på Midtåsen? Det kunne bli kjempemorsomt! Og etter hvert ble det bare mer og mer morsomt – ja, rett og slett et kjempestort bursdagslag: Beethoven 250 år, Kjell Aukrust ville ha fylt 100 år i år – og Hold Norge Rent! – som Ludvig var frontfigur for – fylte nettopp 50 år! Dermed blir det:

Ludvig og Ludwig – to naturelskere!

Aukrust-stiftelsen var overbegeistret over ideen, og Hold Norge Rent! synes det er fantastisk at vi fokuserer på miljøvern gjennom barneforestillinger med to verdensberømte personligheter som Ludvig og Ludwig. Magnus D. Kjeldal er Ludvig og pianisten Marius Astrup Thoresen er Ludwig. I tillegg til de to blir det mange unge musikere, sangere og en rekke dyr. Gled deg til Kakaduene skal danse og alle nevøene og niesene til Solan dukker opp! Og - du skal få være med å synge du også – for det er jo en fest!

 

Midtåsen barnefestival er en festival i festivalen, og er etter det vi erfarer den eneste barnefestivalen i landet som er tuftet på klassisk musikk og temaer. Siden vi startet med barneforestillinger i 2007, har vi nå skapt hele 11 forskjellige oppsetninger tilpasset stedet.  Alt ligger der egentlig – det er bare å hente det ut gjennom den klassiske musikken og de klassiske temaene, og sette det sammen til de mest engasjerende forestillinger.

Billetter til Ludvig og Ludwig – to naturelskere!

  1. I dag kl 17:00 161 kr   Midtåsen Barn Les mer Få billetter
  2. Tir 14. jul kl 17:00 161 kr   Midtåsen Barn Les mer Kjøp
  3. Fre 17. jul kl 17:00 161 kr   Midtåsen Barn Les mer Kjøp
  4. Søn 19. jul kl 17:00 161 kr   Midtåsen Barn Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_