1

Juleshow på Pir4

Juleshow på Pir4 med Simon Andersen, Dorina Eldøy-Iversen og Mari Dodd Kjølstad

Spillelokalet vil være på «ute-pir». Det blir intimt, men med en-meters avstands reglement og restriksjoner som skal følges. Dette ivaretas godt av et profesjonelt personale på Pir4.
Det er plass til 50 showgjester.
Publikum kan velge mellom kun showbillett, billett med lutefisk/juletallerken eller pinnekjøtt.
Julematen serveres i forkant av juleshowet på Kokeriet.
Kokeriet er kjent i byen for sin velsmakende julemat med rause porsjoner. Og lokalene på Pir4 og Kokeriet sørger for at den rette julestemningen blir satt.
Etter juleshowet kan selskapet ditt fortsette kvelden på Kokeriet eller Pir4.

Juleshowet begynner klokken 2100, de gjestene som ønsker å spise kan booke bord fra klokken 1800.

Juleshowet består av 3 skuespillere og et 1 manns orkester ledet an av Haavard Flaaten. Et musikalsk humorshow som tar tampen på julen på en humoristisk måte. Ensemblet
har lang erfaring fra både revy, show og teater og skal sørge for at lattermusklene blir trimmet og at julestemningen blir satt, så dette lover godt.

Anmelderen trillet terningen til 5.

Skuespillere: Simon Andersen, Dorina Eldøy-Iversen og Mari Dodd Kjølstad. 

KVELDENS PROGRAM:
Juleshowet begynner klokken 2100, de gjestene som ønsker å spise kan booke bord fra
klokken 1800.
Gjester som kjøper show+matbillett blir kontaktet av Kokeriet for å avtale tidspunkt for
bordreservasjonen.

 

Informasjon om billettkjøp:

Vi har som mål å være den tryggeste opplevelsen utenfor hjemmet

For å sikre en trygg og god kulturopplevelse er det iverksatt flere tiltak. På dette showet vil det være maksimalt 50 personer i salen. Det skal være minimum 1 meters mellomrom mellom grupper. En husstand kan sitte sammen, vennegrupper må kjøpe enkeltbilletter og 1-metersregelen gjelder. Hvis du er syk skal du holde deg hjemme.

Det selges unummererte plasser på forestillingene og dere vil bli anvist plass når dere kommer inn i salen for å sikre at avstandsbegrensningene overholdes.
Alle gjeldende smittevernhensyn er ivaretatt

Som ansvarlig billettformidler må vi vite hvem som er på de ulike forestillingene. Derfor må du som billettkjøper registrere navn, mobilnummer og e-post når du kjøper billett. Dersom du kjøper billetter til flere enn deg selv, må du selv ha oversikt over hvem du kjøpte billetter til.

Som et tiltak er det kun mulig å kjøpe 9 billetter i ett kjøp. For store bestillinger over 9 billetter kan dere kjøpe i flere omganger eller sende en mail til hjertnes@hjertnes.no så vil vi hjelpe dere med bestillingen. 


Hvis du, hele eller deler av gjengen ønsker å avbestille, så har vi stor forståelse for det, og dere får selvfølgelig refundert billettene i sin helhet så lenge dere avbestiller senest en uke i forkant av forestillingen, slik at vi kan ha en sjans til å fylle opp de tomme plassene. 

Avbestillinger som gjøres etter fristen vil dessverre ikke tilbakebetales. Men har man symptomer samme dag/dagen før så får man selvfølgelig få refundert billetten til den det gjelder.

Avbestillinger gjøres kun hos Hjertnes: hjertnes@hjertnes.no , eller telefon: 33 41 67 60

 

_
_
_