1

Juleshow på Pir4 // Prøveforestilling

Juleshow på Pir4 med Simon Andersen, Dorina Eldøy-Iversen og Mari Dodd Kjølstad

 

Spillelokalet vil være på «ute-pir». Det blir intimt, men med en-meters avtstands reglement
og restriksjoner som skal følges. Dette ivaretas godt av et profesjonelt personale på Pir4.
Det er plass til 100 showgjester.
Publikum kan velge mellom kun showbillett, billett med lutefisk/juletallerken eller pinnekjøtt.
Julematen serveres i forkant av juleshowet på Kokeriet.
Kokeriet er kjent i byen for sin velsmakende julemat med rause porsjoner. Og lokalene på Pir4 og Kokeriet sørger for at den rette julestemningen blir satt.
Etter juleshowet kan selskapet ditt fortsette kvelden på Kokeriet eller Pir4.

Juleshowet begynner klokken 2100, de gjestene som ønsker å spise kan booke bord fra klokken 1800.

Juleshowet består av 3 skuespillere og et 1 manns orkester Det blir et musikalsk humorshow som tar tampen på julen på en humoristisk måte. Ensemblet
har lang erfaring fra både revy, show og teater og skal sørge for at lattermusklene blir trimmet og at julestemningen blir satt, så dette lover godt.

Simon Andersen er en kjent skuespiller fra både tv og teater. Her i byen har han jobbet som Wenche i Wenches Bingo siden 2013 og spilt både Hvalsommer og juleshow tidligere. I tillegg har han spilt i en rekke revyer og cabareter. Startet i sin første cabaret på Den Stundesløse i Bergen. Han har bla vært engasjer ved Riksteatret, ABC – teatret, Hordaland teater, Tv2 og NRK. Han er opprinnelig fra Larvik, men bitte litt Sandefjording også, han ble jo tross alt født her.

Dorina Eldøy-Iversen har lang fartstid i bransjen og har vært engasjert ved Det norske teatret, Den Nationale Scene, Chateau Neuf, Riksteatret, Agder teater og Nordland teater. Initiativtaker og produsent for diverse lokale show, revyer og barneforestillinger. Bla: Wenches veldedighetsbingo, Hvalsommer, Karius&Baktus på turné, Skranglekonsert, Ranglekonsert, div juleshow og konsertforestillinger.

Mari Dodd Kjølstad har spilt bla. Grease i Oslo spektrum (Marty), Mamma Mia! Folketeateret (Lisa us Sofie), Buddy Holly in concert, Chess in Concert (Tromsø, OL i sjakk), Jeppe på Bjerget (Norgesturné), Gråtass (Grynet), Karius og Baktus (Karius) og Shrek the musical som prinsesse Fiona, Wallmans Oslo og jobbet for 2Entertain i Color Line. Andre ting hun har gjort er: The Voice (teamet til Yosef).
Jobber mye lokalt bla. Ranglekonsert, Skranglekonsert, Hvalsommer, div juleshow og konsertforestillinger.

KVELDENS PROGRAM:
Juleshowet begynner klokken 2100, de gjestene som ønsker å spise kan booke bord fra
klokken 1800.
Gjester som kjøper show+matbillett blir kontaktet av Kokeriet for å avtale tidspunkt for
bordreservasjonen.

 

Informasjon om billettkjøp:

Vi har som mål å være den tryggeste opplevelsen utenfor hjemmet

For å sikre en trygg og god kulturopplevelse er det iverksatt flere tiltak. På dette showet vil det være maksimalt 100 personer i salen. Det skal være minimum 1 meters mellomrom mellom grupper. En husstand kan sitte sammen, vennegrupper må kjøpe enkeltbilletter og 1-metersregelen gjelder. Hvis du er syk skal du holde deg hjemme.

Det selges unummererte plasser på forestillingene og dere vil bli anvist plass når dere kommer inn i salen for å sikre at avstandsbegrensningene overholdes.
Alle gjeldende smittevernhensyn er ivaretatt

Som ansvarlig billettformidler må vi vite hvem som er på de ulike forestillingene. Derfor må du som billettkjøper registrere navn, mobilnummer og e-post når du kjøper billett. Dersom du kjøper billetter til flere enn deg selv, må du selv ha oversikt over hvem du kjøpte billetter til.

Som et tiltak er det kun mulig å kjøpe 9 billetter i ett kjøp. For store bestillinger over 9 billetter kan dere kjøpe i flere omganger eller sende en mail til hjertnes@hjertnes.no så vil vi hjelpe dere med bestillingen. 

 

Billetter til Juleshow på Pir4 // Prøveforestilling

 1. Lør 21. nov kl 21:00 Pir4 Les mer Kjøp
 2. Tor 26. nov kl 21:00 Pir4 Les mer Kjøp
 3. Fre 27. nov kl 21:00 Pir4 Les mer Kjøp
 4. Lør 28. nov kl 21:00 Pir4 Les mer Kjøp
 5. Tor 3. des kl 21:00 Pir4 Les mer Kjøp
 6. Fre 4. des kl 21:00 Pir4 Les mer Kjøp
 7. Lør 5. des kl 21:00 Pir4 Les mer Kjøp
 8. Tor 10. des kl 21:00 Pir4 Les mer Kjøp
 9. Fre 11. des kl 21:00 Pir4 Les mer Kjøp
 10. Lør 12. des kl 21:00 Pir4 Les mer Kjøp
 11. Tor 17. des kl 21:00 Pir4 Les mer Kjøp
 12. Fre 18. des kl 21:00 Pir4 Les mer Kjøp
 13. Lør 19. des kl 21:00 Pir4 Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_