5

Jævla Badegjester

Jævla Badegjester - Sommerstandup i Fon-teltet 

En Sommer-standup-galla der komiker André Jerman presenterer to nye standup´ere i hvalbyen hver torsdag i juli. Samtidig som badegjestene innvaderer Fjor´n, gjør komikerne det også, men med humor, ikke Tesla.

Etter suksessen med Jævla Badegjester sommeren 2018 og 2019, satser vi på enda mer folk og enda mer moro 2020. Topptrente og kjente komikere garanterer fullt trøkk og et fantastisk standupshow i Fon-teltet sommer'n 2020 også. Showet får både fastboende, båtfolk, campere og hyttegjester til å vri seg av latter i sommerferien og den intime stemningen i teltet skaper god topp forhold både for publikum og artister. Hyggelig personale, bar og mulighet for bestilling av mat, gjør denne kvelden til en sommeropplevelse du ikke kommer til å glemme. Ta med venner og familie og gjør det til en helaften! 

Noen av komikerne som kommer til å dukke opp i sommerferien er Halvor Johansson, Jonna Støme og Thomas Leikvoll

Ikke vær en jævla badegjest, støtt kulturen i Sandefjord og bestill allerede nå!! 

Showet varer i ca 2 timer inkl. pause, og har 18 års-grense. 

 

2. Juli 
Terje Sporsem og Tommy Steine 

9. Juli 
Halvor Johansson og Jonna Støme

23. Juli
Thomas Leikvoll og Jonas Rønning


Litt om komikerne:

Terje Sporsem 
er en av Norges mest drevne og allsidige stand-up-komikere. Med flere tusen show bak seg og med bred erfaring fra både TV og radio er Terje en komiker som fungerer for alle typer mennesker og som aldri slår feil. Hans evne til å blande uventede temaer med det lett gjenkjennelige, og med en politisk og satirisk snert, har gjort Terje til en av de mest populære komikerne vi har i landet i dag.

 

Tommy Steine
er udiskutabelt en av Norges aller beste stand-up komikere. Tommy er en allsidig artist med mange talenter, og mange mener at stand-up er hans aller sterkeste side. Det er kanskje også nettopp derfor Tommy nå satser fullt på stand-up igjen etter mange år på TV-skjermen.


Halvor Johansson 
et standupstjerneskudd som i løpet av få år blitt en publikumsfavoritt på Latter. For tiden får han stadig vekk nye fans som programleder for morgenshowet "Stå opp" på Radio Rock. Hans faste spalte ”Ta deg sammen” hvor han raljerer om saker fra nyhetsbildet har blitt delt hundretusenvis av ganger på sosiale medier.  Soloshowet til Halvor ”Ta deg sammen” har gått sin seiersgang på scener over hele landet.  

Med naturlig sceneautoritet og sjarmerende fremtoning fremkaller Halvor latterbrøl fra publikum i alle aldre .

Jonna Støme 
Siden han debuterte som standupkomiker for nesten tjue år siden har Jonna elsket å stå på scenen og publikum har elsket ham fra første stund. Han har en uimotståelig sjarm, et smittende smil og en unik evne til å finne stor humor i bittesmå hverdagslige ting. 

I 2010 ble Jonna nominert til Komiprisen for forestillingen «Fargerikt faenskap». Han har også bred erfaring som TV-fjes og programleder, blant som en del av gullrekka på NRK i underholdningsprogrammet «Showbiz». 

 

Thomas Leikvoll 
har vært i underholdningsbransjen halve livet. Først som programleder i både TV3 og TV2, og så de siste ti årene som fast klubbkomiker over hele Norge. Han turnerte over hele landet med soloshowet ”For gammel til å dø ung”, og er aktuell med oppfølgeren ”Unnskyld”. Med nordnorsk sjarme og gutteaktig smil vinner han alltid publikum med sine betraktninger rundt de fleste temaer. 

 

Jonas Rønning
er både komiker, skuespiller, tekstforfatter og regissør. Han er en av landets mest kjente standupkomikere og har reist Norge rundt med sine show siden forrige årtusen. I 1997 slo han igjennom med showet sitt «Stand Up & Go». Jonas har hatt flere roller i film og TV, nå sist i «Okkupert». Han har vært engasjert både på Latter, Oslo Nye Teater og som selveste Politimester Bastian for Riksteateret. Jonas har også erfaring fra musikalsuksesser. Han har blant annet spilt en av hovedrollene i Billy Elliot på Folketeateret og i «Optimist» på Chateu Neuf. Jonas har vunnet «Stå opp prisen» og vært nominert både til Gullruten og Komiprisen. Han er en av hovedmennene bak landets største sommerrevy i 20 år, den kritikerroste «Hønefossrevyen», som nå huses i Norges nyeste showscene «Gledeshuset» på Hønefoss, som Jonas også er medeier i. Jonas har også hatt regi på 4 av Ivo Da Capo`s sommerrevyer. Funfact: Oldefaren til Jonas var en av Brødrene Berggren!

 

 

Billetter til Jævla Badegjester

  1. Tor 2. jul kl 20:00 266 kr   Fon-teltet (1) Les mer Kjøp
  2. Tor 9. jul kl 20:00 266 kr   Fon-teltet (1) Les mer Kjøp
  3. Tor 23. jul kl 20:00 266 kr   Fon-teltet (1) Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_