1

Jævla Badegjester

Sommerstandup i Fon-teltet

En Sommer-standup-galla der komiker André Jerman presenterer to nye standup´ere i hvalbyen hver torsdag i juli. Samtidig som badegjestene innvaderer Fjor´n, gjør komikerne det også, men med humor, ikke Tesla. Etter suksessen med Jævla Badegjester sommeren 2018, satser vi på enda mere folk og enda mer moro 2019. Topptrente og kjente komikere garanterer fullt trøkk og et fantastisk standupshow i Fon-teltet sommern 2019 også. Showet får både fastboende, båtfolk, campere og hyttegjester til å vri seg av latter i sommerferien og den intime stemningen i teltet skaper god topp forhold både for publikum og artister. Hyggelig personale, bar og mulighet for bestilling av mat, gjør denne kvelden til en sommeropplevelse du ikke kommer til å glemme. Ta med venner og familie og gjør det til en helaften! 
Noen av komikerne som kommer til å dukke opp i sommerferien er Jonas Kinge Bergland, Jonna Støme, Dag Sørås og Christer Torjussen, Henrik Todesen. Flere navn kommer etterhvert. Ikke vær en jævla badegjest, støtt kulturen i Sandefjord og bestill allerede nå!!

Showet varer i ca 2 timer inkl. pause, og har 18 årsgrense. 

Torsdag 4 Juli 
Dag Sørås og Jonas Bergland 

Torsdag 11. Juli 
Jonna Støme og Henrik Thodesen 

Fredag 19. Juli 
Christer Torjussen og Rasmus Wold 

Torsdag 25. Juli 
Sturla Berg Johansen og Nils Ingar Aadne 

 

Dørene åpnes klokken 19.00

Showstart 20.00

Litt om stand upperne:

Konferansier André Jerman


André Jerman har, siden oppstarten i 2004, etablert seg godt i norsk standup, og gjort seg bemerket på både små og store scener. Med kjappe punchlines i egenopplevde historier, får han alltid publikum med inn i sin verden.

André har vært med på flere forskjellige turnéer og hatt show med noen av landets fremste komikere, for eksempel «Humorgalla» med Thomas Giertsen, Juleturné med Dagfinn Lyngbø og «Latter on Tour». André er også en mye brukt konferansier, og er ofte å se på klubbscenen til Latter.

På Latter var han også med på stedets aller første sommershow, «Sommerlatter 2010», og fikk strålende kritikker. Senere ble det også sommershow i Grimstad, på Apotekergården i 2014, sammen med Lisa Tønne og Jonna Støme. «Grimstadgram» fikk terningkast 5 i Dagbladet.

André er programleder på radiokanalen P6 Rock, og sammen med Jonna Støme lager han podcasten "Støme og Jerman".

Han har deltatt i tv-programmer som «Komiker i Arbeid», «4 stjerners middag», «Showman», «Cruiseliv», «Hjemme Alene», «Beat for Beat», «Stian Blipp Show», «Tidsbonanza» og «Latter Live». Allikevel er han nok mest kjent fra skjermen som Kristoffer Abel i TV-serien Nobel.

 

Jonas Kinge Bergland 

Jonas har spilt den prisbelønnede og suksessfulle forestillingen Dr. Bergland bryter taushetsplikten i over to år. Han er både Stå-opp prisvinner og komiprisvinner.Han var med på Jævla Badegjester i fjor også, og gleder seg til å komme tilbake til Hvalbyen. 

 

Dag Sørås 

Dag har de to siste årene reist Norge rundt med sin fjerde soloforestilling Emokrati med fulle hus og flotte anmeldelser. Dag er også både Stå-opp prisvinner og komiprisvinner. Han var også med i teltet i fjor, og kommer garantert til å glede mange i år også. 

Henrik Thodesen

Henrik er godt kjent fra Torsdag Kveld fra Nydalen, Tina og Bettina, og andre tv-produksjoner, film og sceneopptredener. I vinter går hans nye tv-serie «Henrik uber alles» på TV3. Det er første gang Henrik er med i teltet og han kan ikke vente med å få både badegjester og lokalbefolkning til å le. 

Jonna Stømme

Den tidligere barnetv programlederen er en av norges desidert morsomste standupkomikere. Han vant stå-opp prisen for sitt soloshow «Fargerikt Faenskap» og har vært med på utallige juleshow, sommershow og turneer. Jonna var i teltet i fjor og er selvskreven gjest i år også. 

Christer Torjussen 

Standupkomikeren Christer Torjussen har lang fartstid i bransjen, og er også prisbelønnet både med komipris og stå-opp pris. For tiden reiser han rundt med sitt nye soloshow «Idiot» som hadde premiere tidlig 2019. Christer var en av dem som var med på ekstrashow i fjor, og det er en glede å ha han på plakaten fra start av i år. 

Sturla Berg-Johansen

Sturla gjorde stor suksess med Bakgårdsrevyen i Tønsberg i fjor, sammen med Dagrun Anholt og Øyvind Angeltveit. Han skal i år igjen spille revy i Tønsberg, men tar seg en pause for å stikke innom Sandefjord.

Sturla vant Komiprisen, beste standup, i 2002, Gullruten – folkets pris i 2008. I 2010 mottok han Leif Justers Ærespris. Han var med helt fra starten av det norske standupeventyret, og det er på scenen man virkelig får kjenne pulsen på denne eminente humoristen. Han er allsidig og har bred erfaring med teater, revy, show og TV -  samt stadige oppdrag som konferansier, toastmaster og foredragsholder. Som komiker snakker han om alt mulig, setter ting på spissen og skaper debatt. 

Rasmus Wold

Rasmus er en ung komiker som allerede er godt etablert i standupmiljøet, der han hadde sitt gjennombrudd under Lattergalla 2016 sammen med bl.a. Otto Jespersen, Hans Morten Hansen og Jon Niklas Tønning. Rasmus er programleder både på tv og podcast, og er gjerne konferansier på events og kick-offs av alle størrelser. 

Rasmus har en gjenkjennbar humor og tar tak i dagligdagse observasjoner og irritasjonsmomenter, han er glad i å leke med ord, og ikke fremmed for å si ting som kan være politisk ukorrekt. Du har kanskje sett Rasmus på "Helt Perfekt" med Thomas Giertsen eller på Latter Live på NRK.

Nilsi» – Nils-Ingar Aadne

”Nilsi» er en av Norges mest brukte stand-uper og komikere. Han er i tillegg skuespiller og programleder. Kjært barn har mange navn. Det kjennetegner også Nils-Ingar som komiker; han er morsom, variert, overraskende og er en fyr som treffer bredt med sin humor.

Med over 1000 show i bagasjen gjennom de siste årene har han virkelig levd opp til VGs utnevnelse av Nils-Ingar som det nye store komikernavnet i Norge.

Med overstrømmende energi på scenen skildrer han observasjoner fra dagliglivet og situasjoner de fleste kan kjenne seg igjen i. I tillegg er han glad i det dagsaktuelle nyhetsbilde og lager kontinuerlig tekster med det som inspirasjon. Nilsi holder også foredraget «Prosjekt toppidrett». Dessuten er jo vi selvfølgelig superstolte over Andebusokningen som kommer «herfra», og føler at han skal spille på hjemmebane.

 

 

 

Slik ser salen ut på denne forestillingen. Stolrader A - E selges først, deretter åpnes bordplassene.

 

 

 

_
_
_