1

In Memory of Elvis Gospel

"In Memory of Elvis Gospel" ; Publikum og presse har latt seg begeistre!
 
I fire år har trioen Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk - også kjent som The FAB-3, hyllet Elvis på scener over hele Norge.
Ved utgangen av 2017 hadde de tre telemarkingene gjort mer enn 120 konserter hvor de tolket noen av hans mange hits.  I 2018 ville de gjøre en helt ny produksjon - at det ble med gospel som ramme var ingen tilfeldighet!

KOMMER TIL SANDEFJORD
I januar 2018 var det premiere på "In Memory of Elvis Gospel" - 80 konserter ble gjennomført frem til november. Suksessen har vært så stor at det for lengst er besluttet å fortsette med samme produksjon i 2019.
Fredag 29. mars er det klart for et besøk i Sandefjord. 
Konserten avvikles i Parksalen og her vil også det lokale BEATKORET medvirke på flere av sangene.

I januar 2018 var det premiere på denne produksjonen med trioen Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk og deres fantastisk gospel konsert! Etter 80 konserter fortsetter de i 2019! The FAB-3 akkompagneres av et 7-manns band og et lokalt kor som vil medvirke på flere av sangene.

En samlet norsk presse har tatt frem de sterkeste superlativene - aldri før har ordet "kritikerrost" vært mer dekkende og mange har beskrevet opplevelsen med ordet "gåsehud"!  Der terningkast har blitt inkludert har ingen vært lavere enn 5!

Allerede fire år etter sitt gjennombrudd kom Elvis med sitt første gospelalbum. Det ble etter hvert mange plateinnspillinger hvor han tolket velkjente sanger og noen helt nye komposisjoner som senere har blitt allemannseie. I løpet av hele sin karriere mottok Elvis (bare) tre Grammy - og de var alle for utgivelse av gospelalbum!
I halvannen time blir det et gjenhør med en rekke kjente sanger fra hans innspillinger!

Elvis spilte inn nærmere 800 sanger på plate.  79 av disse var gospel og det var for disse han mottok den største annerkjennelsen!  I løpet av sin karriere mottok Elvis (bare) tre Grammy - de var alle for hans gospel innspillinger!

Tidenes mest populære artist var religiøs og det var gjennom sin tro at han hentet inspirasjon til å fortsette sin karriere som artist og filmstjerne!

EVENTYRLIG MOTTAKELSE

Porsgrunn Dagblad skrev etter premieren at dette rett og slett var mesterlig og at det var episk gospel!  Telemarksavisa mente at det var mesterlig, mens Varden konstaterte at trioen fikk trampeklapp og stående ovasjon!

Drammens Tidene sier at konserten skapte sørstatsstemning, Sogn Avis fikk gåsehud, mens Brønnøysund Avis sa at dette var himmel på jord og delte ut en 6´er på terningkast!  Avisen Agder mente Elvis ville vært stolt av det de presterte og Tidens Krav konkluderte med; halleluja, for en trio!

_
_
_