2

Hot Club de Norvége

Avskjedskonsert i Sandefjord for Jon Larsen

2019 har vært et sammenhengende jubileumsår for Hot Club de Norvège, med sammenhengende turné over hele Norge, bokutgivelse og plateinnspilling. Aldri har Djangomusikken stått sterkere og aldri har 40års-jubilantene Hot Club de Norvège vært bedre!

Samtidig har dette året vært avskjedssesongen for grunnleggeren av bandet, gitarist Jon Larsen. Etter et langt liv på veien skal han takke for seg før jul. Og kanskje forske videre på stjernestøv.

Søndag 1. desember blir aller siste mulighet for å oppleve ham på scenen sammen med Hot Club de Norvège i Sandefjord! 

8. desember holder kvartetten sin siste avskjedskonsert i Oslo, 40 år etter at de debuterte på samme scene (Club 7) i 1979. Under denne helt spesielle konserten blir det en seremoni hvor stringswingmusikkens stafettpinne skal overrekkes Larsens arvtaker, den 18 år gamle supergitaristen Ola Erlien.

Siden 2012 har Rumbo Music organisert 5 turneer i Spania for bandet, den siste i oktober 2018 med 14 konserter fra nord til syd i Spania.  Vi er veldig glade for at vi kunne finne en dag og et sted for å  arrangere en avskjedskonsert  også i Sandefjord.

Dette blir en opplevelsesrik konsert som du ikke vil gå glipp av. En siste kveld med gjengen, fylt til randen av forrykende stringswing og ulidelig vakre ballader. Djangomusikk fra Grieg til Zappa.

Søndag 1. desember på The Note kl. 17.00.

Sikre deg billetter! De kan gå fort!

_
_
_