1

Helge & Nissa-band

Denne gangen har Helge valgt å samle Nissa Nyberget, Ole Marius Melhuus og Nils Einar Vinjor – som dere forstår noen av landets fremste musikere - og sammen utgjør kvartetten et utsøkt powerplay band!

Helge Christensens gode venn Nissa Nyberget inviterer til den mest interaktive konsertkvelden på disse breddegrader noensinne! Nissas berømte orkester fra Josefines Vertshus og cafe i Oslo som i tiår har underholdt med de sagnomsuste Nissas jam’er kommer altså hit til Sandefjord!

Her blir det mulighet for å sitte inn med bandet som vokalist eller instrumentalist og det skal virkelig settes fyr i Bakgården. Vi skal få høre alt fra soul/ pop/ rock og fusion - til mer kjente jazz-standardlåter som fremføres med et energisk overskudd.

Dette er et band med mer enn 100’vis av års fartstid, musikere kjent fra radio, tv og en og annen kassett!
Kom inn for en musikalsk opplevelse ikke ulik det publikum på Josefines i Oslo har fått oppleve i mange år.

Nissa – who’s the leader of this starship of a band - er kanskje best kjent som musikalsk leder i utallige orkestre, samt NRKs maneårige produksjon, Julemorgen på TV. Nyberget er frilansmusiker, låtskriver, artist, produsent, programleder og regissør - som blant annet har skrevet kjenningsmelodien til radio- og tv-programmet 20 spørsmål.

Ole Marius Melhus, bassist men ikke minst.. har vært Nissas trofaste makker gjennom flere tiår. Melhuus har blant annet samarbeidet med Ole Paus, Lillebjørn Nilsen , Whitch Witch og ved mange anledninger også Helge Christensen. Ole Marius har klassisk bakgrunn med omfattende cellostudier og behersker cello, kontrabass og el-bass på profesjonelt nivå.

Gitarist Nils Einar Vinjor er bosatt i Oslo og kjent i Norge som en sentral gitarist og komponist på norsk musikalsk scene. Som freelancemusiker spilte Vinjor sammen med en rekke berømte norske artister, og turnerte også i flere europeiske land og Øst-Asia. I 1997 lanserte han soloalbumet Sjonglør med musikk i genrene jazz, rock og blues, og senere albumet Silent Traveler (2004).


Helges bakgårdskatter inviterer til en festaften av en konsert og oppfordrer til storstilt jam/ feelgood, partystemning deluxe hos vår alles kjære Lotte i Bakgården.

« Vi skal gi publikum musikkglede og samspill på høyt plan..
og selvfølgelig må og skal vi spille «Late in the evening» av Paul Simon!
We only live once!», sier Helge og ler.

_
_
_