1

Heine Totland og Sandefjord Storband

Konsertkameratenes og Totlands forsommerkonserter i Sandefjord, sammen med storbandets eminente musikere, er av våre og Totlands aller største høydepunkt hvert eneste år. Mannen gleder seg alltid maksimalt til å komme «hjem» for å sjarmere livskiten av oss med et forrykende feelgoodshow der han plukker rått, men ikke uhemmet, fra sine (og våre) musikalske favoritter.

Rent formelt kan vi nevne at Totland har klassisk musikkutdannelse og er en bevandret og bejublet artist, med blant annet roller i «Mamma Mia», «Jesus Christ Superstar» og «Les Miserables». Totlands tolkninger av Buddy Hollys materiale er sagnomsust og hans tilstedeværelse på scenen er et eksempel til misunnelsesverdig etterfølgelse for enhver artist. Dette er ren skjære fakta og ikke tamme floskler Konsertkameratene serverer for å selge billetter. Noe sånt er helt overflødig når totalentertainer Totland kommer på besøk til Sandefjord. Det er moro å være arrangør når Heine Totland banker på døra vår!

Så - dukk opp på Scandic Park Hotel 19. og 20. juni, møt Mr. Bojangels, Buddy Holly, Totland, Mathisen, venner, bekjente og kanskje gode minner fra i fjor, forfjor eller året før der. Eller kanskje er du førstereis, som vi sier i sjøfartsbyen Sandefjord, og finner deg en ny og kjær tradisjon?

Uansett - varmt velkommen!

Salen settes opp som seg hør og bør, i kafékonsertform.
Bord kan bestilles på: konsertkameratene@gmail.com 

_
_
_