1

Fjord Classics 2020 - Program og Festivalpass

På tross av uforutsigbarhet i hele verdens kulturliv, og med de siste offisielle regler for kulturelle evenementer i Norge, er det en glede å presentere her vårt alternativt program ved denne sommerens festival. Vi tilbyr et varmt og imøtekommende program under tittelen Nær.

 

7 konserter over 4 dager med flere av Norges aller fremste musikere. Og vi har også med oss noen av våre eminente unge musikere som ville ha spilt i orkesteret i år – i stedet vier vi to lunsjkonserter til dem på The Note café og musikkbar.

Vi kommer også til å dokumentere hele festivalen på film… musikken, menneskene, stedet, atmosfæren og den svært spesielle tiden vi er i.

Antall billetter blir foreløbig begrenset til 100 pr. konsert, men vi håper på å kunne øke det antallet når vi ser hva som er forsvarlig i henhold til myndighetenes smittevernsregler. Gode smittevernrutiner skal innføres.

Billetter som er kjøpt til vårt original program for 2020 vil refunderes. Alternativt, om ønskelig, kan de konverteres til konserter fra det nye programmet. Send gjerne en mail til sean@fjordclassics.com eller kontakte Hjertnes kulturhus, så ordner vi det. De vi ikke har hørt fra innen 1.juni vil bli kontaktet direkte.

Velkommen til Sandefjord, 30. juni-3. juli 2020

 

Klikk på de enkelte konsertene for programdetaljer.

   

  

_
_
_