1

En julekonsert med Chris Medina, Eirik Næss & Lars Støvland

Etter et års pause er vi tilbake med julens budskap i Sandefjord, og gleder oss veldig til å innta storstuen.
Chris Medina, Eirik Næss & Lars Støvland legger tradisjonen tro ut på juleturné. Dette er fjerde året de gjør dette og er mer spilleklare enn noen gang. I 2019 spilte de for over 7000 mennesker landet over, og høstet strålende kritikker over hele linja.
Sammen spiller trioen en konsert med fokus på god musikk. De presenterer egne versjoner av kjente og kjære julesanger samt noe eget stoff. Det blir naturligvis også gjensyn med Medinas uforglemmelige hit "What Are Words". Gled dere!

COVID-19:
Vi legger foreløpig ut 200 billetter, og forholder oss til de enhver tid gjeldende smittevernsreglene.

 
Dette skrev anmelderne om turneen i 2019:

"Gåsehuden, smilene og tårene kom om hverandre"

"Jeg fikk så til de grader julestemning"
 

Chris Medina ble verdenskjent da han i 2011 deltok i American Idol og i etterkant ble kjent med superhiten What Are Words, som toppet listene i bl.a. Norge i lange tider. Siden den gang har Chris holdt seg aktiv som artist og låtskriver med base i Norge. Han var nylig med i Århundrets stemme på TV2 og gjorde seg bemerket med flere flotte opptredener. I år er han aktuell med deltagelse på Melodi Grand Prix, samt utgivelse av singelen Cut Me. Med seg på turneen har han med seg Eirik Næss og pianist Lars Støvland.

Eirik Næss er også en artist som har bemerket seg i Norge - mest kjent fra Idol 2015 da han fort ble kjent som en av favorittene det året. Senere har han gjestet Beat For Beat, God Morgen Norge og diverse andre radio og tv-program. Han har i tillegg til artistkarrieren jobbet med en rekke spennende artister de siste årene, og har blant annet figurert i bandet fjorårets Stjernekamp på NRK.

Lars Støvland er en av Norges mest brukte pianister og reiser stadig med flere av de mest profilerte artistene i Norge. Som arrangør har han i en årrekke jobbet med velkjente artister både i inn og utland.


Billetter til En julekonsert med Chris Medina, Eirik Næss & Lars Støvland

  1. Søn 20. des kl 19:00 360 kr   SAL 1 Konsert Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_