1

ELG BAND

Elg i Kurbadhagen

Vel er Kurbadhagen en grønn lunge midt i Sandefjord, men elger på fire ben får vi neppe oppleve. Likevel - 12. juli er Elg-faren stor.

Det handler selvsagt om Øivind «Elg» Elgenes og hans fabelaktige stemme som kommer på besøk til Sandefjord.
Den evig langhårede herren med kraftstrupen, som vi kjenner fra Dance with a Stranger, er på ingen måte avhengig av bandet sitt for å lykkes. Det har hans tid som soloartist vist til gagns. Sangeren, gitaristen og låtskriveren har blitt en folkekjær skikkelse i løpet av sine snart 40 år som artist. Han kan faktisk se tilbake på ikke mindre enn syv soloalbum. Det siste, «Ei merkelig tid», ble sluppet så sent som i fjor.
Vi satser på at konserten i Kurbadhagen 12. juli blir en stor snakkis i Sandefjord.
Arrangør: Konsertkameratene

I 2018 ble den godeste Elg 60 år. En anledning som ble markert både med nytt album og konserter i store deler av landet. Nå i sommer skal Elgenes innimellom egne konserter, også på turné med gjengen i Dance With a Stranger. 

Som for virkelig å understreke sin styrke i jubileumsåret, stakk den godeste Elg i mai 2018 av med seieren i TV2-kåringen «Århundrets stemme».

Vel, uansett om denne mannen kjører sololøp, eller danser med fremmede for å si det slik, så er dette en artist som alltid leverer varene. Han har dessuten en helt unik tilstedeværelse på scenen og en helt egen måte å formidle på. Mange husker sikkert Elgs tolkning av deLillos´«Hjernen er alene» under «Hver gang vi møtes» på TV2. Det øyeblikket er fortsatt en snakkis i artist-Norge. 

Vi satser på at konserten i Kurbadhagen 12. juli blir en stor snakkis i Sandefjord.

Konsertstart kl. 21.00

_
_
_