2

BRA GODT - FOR LIVET!

Fjordens Høstkonferanse 2019:

BRA GODT - FOR LIVET!
Berit Nordstrand, Mina Lund, Morten og Marco fra Sandefjord Fotball og Sanitetskvinnenes generalsekretær Grete Herlofson skal alle sørge for at vi får kunnskap som beriker livet vårt på Fjorden Sanitetsforenings høstkonferanse.
Her bys det på inspirerende møter med unike mennesker som deler erfaring, innsikt og talenter.
Denne lørdagen i Hjertnes kan bli et godt veiskille, bra for oss, for deg, for livet!

Hva betyr egentlig maten du spiser for den fysiske og psykiske helsen din, ja for selve livet ditt?
Berit Nordstrand er et av flere kjente navn som setter ord på nettopp det lørdag 26. oktober.
Fjorden Sanitetsforening inviterer til vår storsatsing BRA GODT FOR LIVET i Hjertnes 26. oktober fra kl. 14 - 18. Vi lover et program som inspirerer og gir deg ny kunnskap i en positiv retning.
Gjennom foredrag, musikalske innslag, utstillere og en sofaprat med innsiktsfulle mennesker setter vi kosthold i et nytt og riktig perspektiv. Flere kjente navn fra ulike arenaer vil stille med viktig kunnskap å dele, så her er det bare å glede seg!
Hold av dagen, for vi lover en virkelig god opplevelse i byens storstue, Hjertnes.
26. oktober gir vi deg fire timer med det vi mener er BRA GODT FOR LIVET. VELKOMMEN!

Om Berit Nordstrand:

Berit er utdannet lege,spesialist i klinisk farmakologi, spesialist i rus – og avhengighetsmedisin, og kognetiv terapeut. Hun har 25 års erfaring i klinisk arbeid som lege. Nå jobber hun  som forfatter og foredragsholder, og er kjent for sitt lidenskapelig engasjement og sine inspirerende foredrag. Berit har 6 barn og deler også kunnskap og metoder om hvordan du får til en smartere livsstil i en hektisk hverdag. Med hennes metoder kan du kose deg mer og nyte den beste utgaven av deg selv.

Les mer på www.beritnordstrand.no

 

foto: www.beritnordstrand.no

_
_
_