Bølle i trøbbel

Velkommen til Hjertnes kulturhus, og det vi kaller ‘Husstandskino’ i sal 3. Dette er en eksklusiv forestilling for deg og dine nærmeste i samme husstand. Vi håper dere får en flott filmopplevelse, og ber samtidig om at dere leser gjennom følgende retningslinjer i forbindelse med kinobesøket:
• Vi anmoder alle å forholde seg til de smittevernregler som gjelder. Hold deg oppdatert! Dersom du, eller noen annen i husstanden har symptomer på Korona eller noe som ligner - bli hjemme!
• Familiekino gjelder husstander der alle bor under samme tak, begrenset opp til og med 7 personer.
• Du betaler én pris for kinosalen uansett antall personer opp til 7stk.
• Respekter smittevernreglene – hold anbefalt avstand på 1 meter til våre ansatte.
God fornøyelse!

Denne sorgløse tilværelsen til Bølle gjør han dårlig rustet og forberedt på det han har i vente. Plutselig en morgen møter ikke matmor ham som vanlig. Det viser seg at hun har gått bort. Kort tid dukker to fjerne og temmelig ufyselige slektninger opp for å få arven sin. Bølle blir kastet ut i kaoset som oppstår sammen med alt annet fra villaen de ikke får solgt. Men dette er en løsning som arvingene vil komme til å angre på. Bølle må brått og brutalt lære at det finnes en helt annen verden utenfor den beskyttede verden han har tilbrakt all sin tid i, og de ufyselige slektningene innser litt for sent at de faktisk er avhengig av hunden for å få arven sin. Dermed er sirkuset i gang. Bølle må nå lære på den virkelig harde måten hvordan man overlever som gatehund, og arvingene kjemper mot klokka for å få Bølle tilbake til signeringen skal gjennomføres og arven endelig kan bli deres. På denne tiden rekker Bølle å få nye venner og fiender. Og om ikke det er nok har han en profesjonell dyrefanger etter seg. Det blir mange dramatiske, utrolig morsomme, spennende og rørende øyeblikk underveis. Dette er en film som vil få frem latter hos både små og store, men også minne oss om hva som virkelig er viktig her i livet.
Skuespillere Dee Bradley Baker, Kevin Chamberlin, Ludo Lefebvre Regi Wayne Roberts Produsent Danielle Sterling, John H. Williams Produksjonselskap 3QU Media, Cinesite Animation, Storyoscopic Films, Trouble, Vanguard Films and Animation (as Vanguard Animation), WV Enterprises Premiere 03.04.2020 Manus Rob MUIR, Judah MILLER, Harland WILLIAMS, John paul MURPHY Begrunnelse Filmen inneholder kortvarige, dramatiske elementer satt i en trygg ramme. Den blir derfor tillatt for alle.

Billetter til Bølle i trøbbel

  1. I dag kl 17:00 SAL 3 NO tale A Slutt 18:42 Kjøp
  2. I morgen kl 16:30 SAL 3 NO tale A Slutt 18:12 Kjøp
  3. Ons 3. jun kl 16:30 SAL 3 NO tale A Slutt 18:12 Kjøp
  4. Tor 4. jun kl 16:30 SAL 3 NO tale A Slutt 18:12 Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_