Bloodshot

Velkommen til Hjertnes kulturhus, og det vi kaller ‘Husstandskino’ i sal 3. Dette er en eksklusiv forestilling for deg og dine nærmeste i samme husstand. Vi håper dere får en flott filmopplevelse, og ber samtidig om at dere leser gjennom følgende retningslinjer i forbindelse med kinobesøket:
• Vi anmoder alle å forholde seg til de smittevernregler som gjelder. Hold deg oppdatert! Dersom du, eller noen annen i husstanden har symptomer på Korona eller noe som ligner - bli hjemme!
• Familiekino gjelder husstander der alle bor under samme tak, begrenset opp til og med 7 personer.
• Du betaler én pris for kinosalen uansett antall personer opp til 7stk.
• Respekter smittevernreglene – hold anbefalt avstand på 1 meter til våre ansatte.
God fornøyelse!

Med en hær av nanoteknologi i årene hans er han ustoppelig – sterkere og i stand til å leges øyeblikkelig. Men RST kontrollerer mer enn styrken hans, de har også kontroll over psyken og hukommelsen. Ray vet ikke lenger hva som er ekte, men han er på vei til å finne ut av det.
Skuespillere Vin Diesel, Eiza González, Toby Kebbell, Sam Heughan Regi Dave Wilson Premiere 13.03.2020 Egnethet Ungdom/Voksen Begrunnelse Denne filmen har flere partier med intens actionpreget vold. Da dette foregår i en science-fiction-ramme og volden ikke er nærgående skildret, får filmen aldersgrense 12 år.

Billetter til Bloodshot

  1. I dag kl 19:10 SAL 3 [prgEngelsk] 12 Slutt 21:14 Kjøp
  2. Ons 3. jun kl 18:45 SAL 3 [prgEngelsk] 12 Slutt 20:49 Kjøp
  3. Tor 4. jun kl 18:45 SAL 3 [prgEngelsk] 12 Slutt 20:49 Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_