2

BenReddik

BenReddik spelar moderne septettjazz på sunnmørsdialekt. Bandet har evnen til å fenge alt frå den drevne jazzlyttar til dei som ikkje visste at dei likte jazz.

BenReddik starta som jazzseptet i 2011, og musikarane har sidan den gang markert seg rundt om på jazzscener i Norge og Skandinavia. Som septett har BenReddik allerede rukket å gi ut 3 album. "Gjemsel" (NorCD 2015) og "Festen i det gule huset" (Taragot 2016) som var eit utvida besetningssamarbeid med Bjergsted Jazzensemble. Da med vokalist Marte Therese Jacobsen. I 2018 ga de ut "Kolibrikamikaze" (Taragot 2018) med samme besetning, men med "ny" vokalist Siril Malmedal Hauge.

Med sin energiske, fargefylte og sprettene septettjazz er hver konsert et lite eventyr inn i små verdener av snodige dyr, raske vingeslag i hjertet og susende piler fra uventet hold.

I bandet er Siril Malmedal Hauge (vokal/fløyte), Håkon hagen Knudsen (saxofon/bassklarinett), Camilla Hole (saksofoner), Johannes Fosse Solvang (trombone), Magnus Murphy Joelson (trombone), Morten Berger Stai (kontrabass) og Knut Kvifte Nesheim (trommer).

_
_
_