Sandefjordsrevyen på Hotel Atlantic

Om arrangementet

HOTELL ATLANTIC er herved Sandefjords nye kulturarena, – og Sandefjordsrevyen får æren av å innvie lokalene!
Se opp folkens – nå blir det nytt showhus her i byen!

I selskapslokalene på ærverdige HOTELL ATLANTIC, skal det rigges til sommerlig stemning og den herlige takterrassen kommer til å bli flittig brukt til servering av smakfulle sommerdrinker og hyggelig mingling før show.
Det blir revyshow i tradisjonelt format. Humormusikalske nummer, stand up, sketsjer, sang og dans. Rett og slett alt som skal til for at lattermusklene skal bli godt trimmet.

Årets revy består av nyskrevne tekster, nasjonale og lokale aktualiteter, og et fresht ensemble som består av:

Dagrun Anholt
Dagrun er skuespiller med lang og bred fartstid. Hun har medvirket i en rekke revyer og teaterforestillinger i det ganske land, (Svartnissen, Hoys, Bakgårdsrevyen, Brageteateret, Nordland Teater, Rogaland Teater) m.fl. Mange kjenner henne kanskje fra Tv/ filmlerretet (Hos Martin, Gråtass, Kule Kidz gråter ikke, Willys Jul). For tiden er hun engasjert ved Teater Ibsen.

Øyvind Angeltveit
- er skuespiller og Komiker. Har vært profesjonell freelancer i 30 år. Startet i gruppa Lompelandslaget med bl.a. Åsleik Engmark og Linn Skåber. Har spillt teater og revy ved de fleste scener rundt i landet. Har vært programleder i TV2 og har dessuten drevet mye med Stand-up. Øyvind var med i Standup Norge da dette startet på 90 tallet.
Øyvind er kjent for Sandefjord-publikummet etter mange opptredener i byen. Han var med fra starten med " Hvalsommer" og har nå sist satt opp juleshow med Dagrun Anholt og Monica Hoftedt Moe.

Robin Horsgaard Larsen
Robin har bred erfaring fra både revy- og teaterscenen. Han regisserte Musikalen «Peter Pan» for Kodal Amatørteater allerede som 17-åring, og har medvirket i humorserien «Humorlab» for NRK, «Det kunne vært verre» for TV-Norge og i flere teateroppsetninger. Blant annet musikalene «Robin Hood», «Annie» og «Oliver!». Han tredde inn i rollen som Kaptein Krok i «Peter Pan», Lord Farquaad i norgespremieren av «Shrek The Musical» og Fugleskremselet i musikalversjonen av Trollmannen Fra Oz- «The Wiz» for Sandefjord Teaterforening. Han har vært med på å starte «Svartnissen» i Sandefjord. I den årlige juleforestillingen gestalter Robin tittelrollen, Svartnissen. Han har også vært å se i sommerrevyene «Hvalsommer» og «Sandefjordsrevyen» i Sandefjord, og i «Karius og Baktus» på turné over store deler av landet. Robin jobber til daglig som frilans skuespiller, teaterinstruktør og tekstforfatter, i tillegg til å være ansatt som Teaterrådgiver i Frilynt Norge.

Showet skal også ha med 2 syngende – spillende unge talenter som skal få bryne seg litt på det ene og det andre. Hvem det blir er ikke helt bestemt enda.

Førpremierer.
Torsdag 30. juni, fredag 1. juli

Premiere - lørdag 2. juli

Ordinære forestillinger:
Torsdag 7., fredag 8. og lørdag 9.juli
torsdag 14., fredag 15. og lørdag 16.juli
torsdag 21., fredag 22. og lørdag 23.juli
torsdag 28., fredag 29. og lørdag 30.juli

Team: 
Spillested: Hotell Atlantic
Kulturpotet: Mikkel Solberg
Showdoktor: Karina Aase
Hjelperegi, koreograf, kostyme: Dorina Eldøy-Iversen
Lyd/lys: Espen Lima ved Morris Media
Musikalsk ansvarlig og kapellmester: Haavard Flaaten.
Produsent Tonga Produksjoner