Rock of Ages (Teen edition)

Om arrangementet

Breidablikk Teaterverksted er tilbake og denne gangen skal det rockes!

I år er Breidablikk Teaterverksteds musikaloppsetning en skikkelig rockemusikal! Musikalen «Rock of Ages (teen edition)» tar deg tilbake til tiden med store band med store egoer som spiller store gitarsoloer og har enda større hår! Denne prisberømte Broadway-musikalen inneholder hits fra band inkludert Night Ranger, REO Speedwagon, Pat Benatar, Twisted Sister og andre.

Rock 'n' roll og heavy metal flyter fritt på et av The Sunset Strips siste legendariske arenaer, et sted hvor den legendariske rockeren Stacee Jaxx inntar scenen og groupies står i kø for å få sjansen til en autograf. Midt i galskapen lengter den håpefulle rockestjernen og barassistenten Drew etter å innta scenen som den neste store greia. 

Og guttas vei blir ikke bare lett når småbyjenta Sherrie, fersk fra bussen fra Kansas med stjerner i øynene, dukker opp!

Rock 'n' roll eventyret er i ferd med å ta slutt når tyske utviklere feier inn til byen med planer om å gjøre den høyt elskede The Strip til luksusleiligheter og Coop-butikker! Kan Drew, Sherrie og gjengen redde The Stip – og seg selv – før det er for sent? Bare musikken til hitbandene Styx, Journey, Bon Jovi, Whitesnake og flere kan gi svaret.

Forestillinger:
Fredag 3. februar kl. 18 // PREMIERE 
Lørdag 4. februar kl. 14 
Søndag 5. februar kl. 14 & 18 
Torsdag 9. februar kl. 18 
Fredag 10. februar kl. 18 
Lørdag 11. februar kl. 14 & 18

Sted: Verdensteateret Kulturhus.      
Dørene åpnes 30minutter før forestilling.

På scenen: Elever ved Breidablikk Ungdomsskole. 
Pappaband under ledelse av Erik Fekete.
Repetitør: Haavard Flaaten.  
Regissør: Mikkel Krohn Solberg. 
Koreograf: Kine T. Castro Meum.

Vi rockes på Verdensteateret!