Ramón

Om arrangementet

Fredag 11. november står Ramón og hans forrykende pakke av knallsterke låter på scenen i blackboxen på Hjertnes i Sandefjord. Det er bare å ta plass, ta sats, strekke hendene i været og bli med på festen!

Ved hjelp av TikTok og sosiale medier har artisten Ramón tatt helt av. Særlig det siste året har han opplevd et monsterhopp i karrieren. Faktisk klarte 23-åringen fra Follo for en tid tilbake å vippe selveste Karpe ned fra førsteplassen på Spotify. Det står det det respekt av og han har ikke tenkt å gi seg med dette.

På alles lepper og i alles Airpods
Selv om det først er det siste året Ramòn, med etternavnet Andresen, har blitt et navn på alles lepper og i alles airpods, har den unge artisten faktisk holdt det gående i mange år og har bedrevet tiden med å skrive musikk for artister som Astrid S og Julie Bergan. Men så bestemte han seg altså for å satse på egenhånd og det ser vi resultatet av nå.

11. november står han altså på scenen i den nye blackboxen i Hjertnes kulturhus, så det er bare å glede seg til forrykende versjoner av «OK jeg lover», «Smile pent», «For alltid», «Elsk meg» og mye mye mer.

Nettfenomen
Det som startet med at han bare ville «kødde» litt på nettet med egenprodusert materiale, har altså ført til at unge Andresen på rekordtid har blitt en vanvittig populær og ikke minst anerkjent artist.
I våres ble han invitert av NRK til å spille på en støttekonsert for Ukraina, så han treffer bredt og i alle leire.

Artyfy er stolte, yre og hoppende glade over å få den unge og fremadstormende artisten til Sandefjord. Vi digger å kunne levere kule ting også til dem som er litt yngre.

Alder 18 år (ID-sjekk i døra)