Lukas Graham

Om arrangementet

Med sine flere milliarder streams på Spotify og 25 millioner solgte album er Lukas Graham ett av verdens aller heteste og mest ettertraktede band. 5. oktober står de på scenen i den nye blackboxen på Hjertnes.

De danske superstjernenes besøk, er i forbindelse med «The Pink Tour», den første turneen siden 2017. Den gangen etterlot de seg utsolgte arenaer over hele verden. Når pop- og soulfenomenet kommer til Sandefjord, er det knapt en overdrivelse å hevde at dette er én av de største artistene som noen gang har besøkt byen.

Pangstart i undergrundsmiljøet
For bandet startet det hele for rundt 10 år siden da deres soulfylte og funky lydbilde spredte seg som en farsott i Københavns undergrunnsmiljø og gjennom sosiale medier. Den kommersielle suksessen oppnådde bandet i 2011, da de ga ut sin debutsingel og deres første danske turné solgte over 30.000 billetter, og det selv om de fremdeles ennå ikke hadde gitt ut noe album. Tiden etter det har rett og slett vært et eneste stort eventyr med suksess på alle kanter – inntil pandemien, da det ble bom stopp på konsertvirksomheten.

Masse nytt materiale
Verdensstjernene har imidlertid benyttet «pausen» godt og har skrevet masse nytt materiale. De er i dag i ferd med å sluttføre et nytt album. Når de kommer til oss i Sandefjord har de derfor med seg mye spennende i bagasjen. Bandets frontfigur og vokalist Lukas Forchhammer lover en settliste med mange nye sanger og dessuten haugevis med uforglemmelige øyeblikk. Vi får selvsagt også servert megahits som «Mama Said», You´re not there», «Drunk in the Morning» og «7 Years». Sistnevnte har faktisk oppnådd mer enn vanvittige 1 milliarder streams på Spotify og danskene er med det i et meget eksklusivt selskap over artister som har klart den bragden.

Det er, med andre ord, ikke annet å gjøre enn å sette av kvelden 5. oktober. Det er ingen tvil om hvor man skal være akkurat da.

Vi ses i blackboxen på Hjertnes kulturhus!

Alder 18 år (ID-sjekk i døra)