Louis Jacoby

Om arrangementet

Ikke bare gøy – men moro også!

Louis Jacoby er nærmest blitt en del av inventaret i Bakgården. Hver sommer leverer han en sprelsk forestilling hos oss for fulle hus sammen med makkeren Terje Støldal på bass. Vi gjentar suksessen i år!

Louis går under huden på sitt publikum fra første tone. Han når fram så det holder. Tekstene treffer i hjertet. Han har en sjelden evne til å få folk til å kjenne seg igjen. Og han har en humor som får folk til å vri seg i latter. Konsertene er en berg-og-dalbane av emosjoner og moro. Det er ikke langt mellom tårer og latter. Hans intense kjærlighetsviser, stemningene fra skjærgården han bor i, visene om hverdag og unger, og de skummende ølvisene blandes med hans burleske og vanvittige kåserier.
Han legger merke til småtingene vi andre ikke alltid ser. Visa «Hverdag» er kåret til en av Norges nasjonalviser. «En sommer er aldri over» vant Reiseradioens sommervisekonkurranse. «Noen & Ingen» gikk til topps på Norsktoppen. «Svaberg», «Puslespill» og «Måneskinn» er blitt allemannseie. Hans vise «Litt gammal» er blitt en radiohit i NRK og en gjenganger i ønskekonserten. Han er en poet som kan kunsten å kommunisere.?
Louis har fått Prøysenprisen, Olaf Duun-prisen og Wildenveys Poesipris. Dessuten er han kåret til årets Ølhund for sine helt spesielle ølviser. Louis henvender seg til et stort, voksent publikum, og fyller scenene han opptrer på. Han rister stadig nye viser ut av ermet – og publikum får alltid noe nytt. 23 000 følger hans Facebook-side.

Publikum går hjem med en opplevelse som varer lenge! Du må sikre deg en billett!

Dørene åpner kl. 18.30
Konsertstart kl. 20.00