Kinobursdag

Kinobursdag feires med mat, drikke, godterier og popcorn - og en spennende filmopplevelse.

Vi kan gi deg menyforslag, filmforslag og andre opplysninger som gjør det enklere for deg å planlegge. Alle bursdagsselskaper er unike og bursdagsfeiring på kino blir et hyggelig minne for både bursdagsbarnet og gjestene.

Enkelt for foreldrene, en god opplevelse for barna!


Ta kontakt med oss på hjertnes@hjertnes.no for mer INFORMASJON om hva kinobursdagstilbudet hos oss kan inneholde.

Vi har pr i dag 2 stk bursdagspakker som kan velges:

  • Med pizza – kr 239,- pr. barn
  • Uten pizza – kr 189,- pr. barn.
  • Begge pakker inkluderer kinobillett, medium popcorn, 0.5 brus/vann og godteripose.
  • Voksne som skal se filmen: kr 65,- pr «voksenbillett».

Vi krever at minst 1 voksen er med inn kinolokalet hvis det er mer enn 10 barn i selskapet.

Selskapet kan selv velge innenfor rammen av 1 time når de vil starte opp kinobursdagen før film. Det er like vanlig å starte 1 time før som 20 min før filmstart. Da må det legges inn tid til å spise, åpne gaver etc, for så å avslutte med filmen. Ta gjerne med kaker hvis dere ønsker. Egen pynt til lokalet må gjerne medbringes. Vi har et eget lokale/rom til feiringen hvor vi stiller med papp tallerkener, krus, bestikk og enkel pynt. Husk å oppgi info om allergener o.l hvis dere ønsker med pizza.

Vi følger i utgangspunktet ordinært kinoprogram. Kinokonsulenten legger program hver tirsdag for 10 dager av gangen. Spesielle ønsker mottas, men valg av film begrenser seg til hva som er tilgjengelig for oss uten ekstra kostnad. Det er normalt opp til 12 års grense på de filmene som ligger inn i pakkene våre, og de skal ha filmstart før kl 18.00.

Hvis det er ønske om andre/senere filmer på programmet, så vil vi kunne lage en pakke på dette, men da blir det også presentert en annen pris enn det som er oppgitt over og det stilles som forutsetning at de deltagende barna er innenfor gjeldende aldersgrense på den aktuelle filmen.

Normale tider for barnefilmer mandag til fredag er 16.30/17.00. Lørdag og søndag 14.30/15.00 og 16.30/17.00. Tidspunktene kan variere noe.

Spørsmål om kinobursdag og bestilling av kinobursdag må gjøres på epost til hjertnes@hjertnes.no

Du kan skrive ut bursdagsinvitasjon her.