Greg Niemczuk til Furu egg for fjerde gang!

Om arrangementet

- det er med stor begeistring Greg igjen setter seg ved det unike Steinway-flygelet

Den polske stjernepianisten Greg Niemczuk har gjestet Furu Egg tre ganger tidligere – hver gang med stor suksess. Og nå er han her igjen! 

Denne gangen tar han med seg alle de største romantiske komponistene fra 1800-tallet: Schubert, Tsjaikovskij, Schumann, Verdi, Brahms, Liszt, Mendelsohn - og ikke minst vår egen Edvard Grieg.

En konsert med Greg Niemczuk er alltid en helt spesiell og uforglemmelig opplevelse! Greg tar oss med inn i handlingen og forteller om den musikken han skal spille. 

Greg Niemczuk har de siste 14 årene spilt over 400 konserter i 31 ulike land. Selv om Greg turnérer og spiller over hele verden – spesielt i Kina, Japan og Sør-Amerika - har han fått en helt spesiell tilknytning og kjærlighet til Norge.  

Hvert år gjennomfører han to store turnéer i Norge og i 2022 vil han til sammen holde 30 konserter i landet vårt – fra Sandnes i sør til Sandnessjøen i nord. Uoffisielt er han den mest turnerende pianisten her i landet og han kaller Norge for sitt andre fedreland!

Gregs stadig nærmere tilknytning til Norge skyldes ikke bare at han er en eminent pianist, men også fordi han er en så hyggelig gutt: vennlig, åpen, utadvendt, alltid smilende, begeistret, positiv, glad i mennesker, beskjeden og takknemlig for alt – elsket og høyt respektert hvor enn han kommer.

På programmet står verker av:
- Johannes Brahms
- Edvard Grieg
- Peter Tsjaikovskij
- Franz Schubert
- Franz Liszt
- Frédéric Chopin
- Guiseppe Verdi
- Pagganini

Billetter kan også kjøpes i Gårdsbutikken på Furu Egg, Furustadlia 30, 3232 Sandefjord

Dere som ønsker å sitte sammen bes kjøpe billettene samlet, eller send en melding til post@furuegg.no om ønsket bordplassering

For at grupper skal sitte sammen må gruppen bestilles av én person evt. send mail til post@furuegg.no med navn på dem som skal sitte sammen.

Etter konserten serveres det som vanlig middag.

Meny:
Ribbe, medisterkaker, medisterpølser, surkål og rødkål. Riskrem til dessert. Kaffe inkludert.

Alle rettigheter

Dørene åpner kl. 17.

Velkommen!

Hilsen Erik på Furu egg